SUA: Pachete suspecte în locuri din apropierea stadionului unde se ţine Super Bowl

Poliţia statului New Jersey a anunţat vineri că a deschis o anchetă după ce au fost trimise pachete conţinând o substanţă 'suspectă' în locuri din apropierea stadionului unde este programată duminică finala Super Bowl, campionatul de fotbal american, dar nu au fost raportate victime, informează agenţia Reuters, potrivit Agerpres.

RomaniaTV.net
31 ian. 2014, 21:44
SUA: Pachete suspecte în locuri din apropierea stadionului unde se ţine Super Bowl

Presa locală a declarat că pachetele au fost trimise la şase hoteluri şi biroul fostului primar al New Yorkului Rudolph Giuliani din Manhattan. Reuters a fost în imposibilitate de a confirma toate locaţiile şi biroul lui Giuliani nu a răspuns imediat la un apel pentru a comenta.
  
La un motel Econo Lodge din Carlstadt, New Jersey, care a primit un plic ce conţinea o pulbere albă, directorul general Eylem Naik a declarat că autorităţile au testat praful care s-a dovedit inofensiv.

‘Totul este sub control’, a spus Naik.
  
Poliţia din New York şi New Jersey a fost mobilizată în toată zona metropolitană înaintea jocului de campionat din 2 februarie. Met Life Stadium din East Rutherford, New Jersey, la 16 km vest de New York, este închis de duminică.
  
Ambele echipe, Denver Broncos şi Seattle Seahawks, sunt cazate la hoteluri din Jersey City în săptămâna dinaintea jocului.

Citeşte şi SUPER BOWL 2014: Totul despre cel mai urmărit eveniment al planetei