SUA sunt afectate de FENOMENE NEOBIŞNUITE: Autorităţile au decretat STARE de URGENŢĂ VIDEO

Localităţi întregi din nordul Statelor Unite au fost acoperite de apă în urma celor mai grave inundaţii din ultimii zeci de ani. În statul Washington, s-a produs o furtună de nisip.

14 aug. 2014, 07:21

Ploile torenţiale din ultimele zile au creat probleme serioase în mai multe zone din Statele Unite. Apa a transformat autostrăzi întregi în adevărate lacuri. Sistemele de canalizare nu au putut face faţă, iar aproape o mie de maşini au fost abandonate după ce viitura i-a prins pe şoferi în trafic, potrivit România TV.

Doi oameni şi-au pierdut viaţa după ce ploile abundente au lovit puternic statele Michigan şi Maryland. Cele mai afectate state au fost Michigan şi Maryland, unde nivelul apei a ajuns în unele zone chiar la un metru adâncime. Două persoane şi-au pierdut viaţa în urma inundaţiilor masive şi a alunecărilor de teren.

Vezi şi Noapte în plină zi în Arabia Saudită:O furtună de nisip a întunecat cerul şi a acoperit Riadul VIDEO

Autorităţile au decretat stare de urgenţă şi i-au sfătuit pe oameni să stea în case. Un spital din Nebraska a fost scena unui dezastru. Apa a spart uşile instituţiei şi a inundat sala de mese.

Probleme au fost şi în statul Washington, acesta a fost lovit de o puternică furtună de nisip. Fenomenul neobişnuit a provocat mai multe accidente rutiere şi a dus la blocarea mai multor şosele naţionale.