SUA vor tragerea la răspundere a celor vinovaţi pentru moartea lui Chauncey Hardy

Statele Unite doresc tragerea la răspundere a celor răspunzători pentru moartea lui Chauncey Hardy, a declarat miercuri Lanny Breuer, adjunct al Procurorului General al SUA, el adăugând că ceea ce i s-a întâmplat tânărului sportiv este un lucru "sfâşietor".

RomaniaTV.net
19 oct. 2011, 16:57
SUA vor tragerea la răspundere a celor vinovaţi pentru moartea lui Chauncey Hardy

„Ştiu despre acest caz (n.red. – Chauncey Hardy). Ambasadorul a urmărit acest caz încă de la început, iar astăzi eu am avut discuţii foarte bune cu oficiali de aici. Avem toată încrederea că abordează problema în mod corect. Am oferit participarea FBI-ul, anticipând faptul că ţara dumneavoastră va accepta acest lucru. Suntem foarte încrezători că va fi făcută dreptate în acest caz şi suntem hotărâţi să acţionăm pentru ca cei care au comis această faptă să fie traşi la răspundere”, a declarat Breuer la Bucureşti, după o conferinţă susţinută cu studenţii de la Facultatea de Drept, informează Mediafax.

El a spus că, în opinia sa, acest caz este gestionat în mod corespunzător şi a adăugat că atât partea română, cât şi cea americană aşteaptă rezolvarea.