SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Profesor de matematică: „Subiectele la matematică permit obţinerea notei 5 relativ uşor”

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Absolvenţii de clasa a XII-a care au susţinut proba la matematică în cadrul examenului de Bacalaureat au avut de rezolvat subiecte cu “același grad de dificultate ca anul trecut”, a spus profesorul Bogdan Enescu pentru Edupedu.ro. Profesorul este de părere că se poate obţine relativ uşor nota cinci.

RomaniaTV.net
24 iun. 2020, 11:25
SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020. Profesor de matematică: „Subiectele la matematică permit obţinerea notei 5 relativ uşor”

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020 “Amuzant este că, printre altele, la una dintre probleme s-a ajuns din punct de vedere tehnic la exact aceeași integrală ca anul trecut, care e foarte simplă, dar este același grad de dificultate”, remarcă profesorul Bogdan Enescu. 

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020 Cadrul didactic arată faptul că nu au fost subiecte-capcană şi că gradul de dificultate a acestora permite obţinerea relativ uşoară a notei cinci. “Subiectele permit obținerea notei 5 relativ ușor. Nu sunt probleme cu capcane. Nu a fost niciun subiect care să te ducă pe o cale greșită prin enunț. Eu zic că nu a fost nicio surpriză pentru elevi și bănuiesc că pentru cei care au fost bine pregătiți subiectele au fost considerate ușoare”, a explicat Enescu pentru sursa citată.

CIteşte şi Perle de la Bacalaureat 2020: „Scrisoarea a fost pierdută de aia care căuta distracţie şi pe la primărie. Ca-n zilele noastre”

SUBIECTE MATEMATICĂ BAC 2020 Referitor la subiectele pe care le-au avut de rezolvat elevii de pe filiera tehnologică, profesorul de matematică spune că acestea au fost tot normale. Nu s-a întâmplat cum a fost anul trecut, cu un subiect puțintel mai greu. Nu au fost nici foarte ușoare, ci rezonabile”. 

Bogdan Enescu este de părere că media generală va fi mai mare decât anul trecut la filiera tehnologică.