SUBIECTE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2018 EDU.RO. Avem subiectele pentru clasa a IV-a UPDATE

SUBIECTE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2018 EDU.RO. Miercuri, 16 mai, va avea loc proba la matematică, iar elevii aparţinând minorităţilor naţionale vor susţine joi, 17 mai, proba la limba maternă.

RomaniaTV.net
15 mai 2018, 09:40

SUBIECTE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2018 EDU.RO. Elevii de clasa a IV-a susţin marți probele scrise la limba română din cadrul Evaluării Naţionale, conform calendarului aprobat de MEN. 

Testele sunt elaborate de Centrul Naţional de Evaluare şi Examinare, au un format asemănător cu cel al evaluărilor internaţionale şi trebuie să aibă un nivel mediu de dificultate.

Durata alocată rezolvării este de 60 de minute pentru fiecare test. Testele sunt evaluate în cadrul unităţii de învăţământ, în termen de cel mult şapte zile.“Rezultatele individuale obţinute la aceste evaluări nu se afişează/nu se comunică public şi nu se înregistrează în catalogul clasei. Rezultatele sunt valorificate strict la nivelul unităţii de învăţământ prin elaborarea planurilor individualizate de învăţare, acolo unde este cazul, respectiv informarea elevilor şi a părinţilor/reprezentanţilor legali asupra stadiului formării şi dezvoltării competenţelor evaluate”, a precizat MEN.

SUBIECTE ROMANA EVALUARE NATIONALA 2018 EDU.RO. 


loading...