SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Probele scrise s-au încheiat astăzi. Ce au avut de rezolvat elevii la fizică

SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Prima sesiune a examenului de Bacalaureat 2019 s-a încheiat, joi, cu proba scrisă la alegere a profilului şi specializării. Elevii de la profilul real au avut de ales între:  fizică, chimie, biologie, anatomie sau informatică. RomaniaTV.net vă prezintă SUBIECTELE ȘI BAREMELE LA FIZICĂ.

04 iul. 2019, 07:46
SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Probele scrise s-au încheiat astăzi. Ce au avut de rezolvat elevii la fizică

SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Absolvenții clasei a 12-a au susținut în data de 4 iulie ultima probă a examenului de Bacalaureat 2019, cea la la alegerea profilului. Viitorii studenți au avut de ales între 11 materii. Mai bine de 136.000 de absolvenți de liceu s-au înscris pentru a susține probele scrise la BAC. Dintre ei, 116.316 din promoția curentă și 19.771 din cele anterioare.

VEZI AICI SUBIECTELE ŞI BAREMUL LA FIZICĂ 

SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Criteriile în funcție de care se stabilesc subiectele pentru Bacalaureat:

  • să fie în concordanţă cu programele şcolare şi cu programele de bacalaureat, aprobate şi publicate de MECTS
  • să fie proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea candidaților de analiză, de sinteză, abstractizare și generalizare din partea candidaților
  • să asigure o cuprindere echilibrată a materiei studiate, să aibă grad de complexitate corespunzător conținutului programelor de bacalaureat, pentru a fi tratate în timpul stabilit, să solicite demonstrarea competențelor prevăzute în aceste programe
  • să permită tratarea lor în timpul acordat candidaţilor pentru rezolvare la probele scrise: 3 ore

SUBIECTE PROBA LA ALEGERE BAC 2019. Elevii susţin astăzi ultima probă la BACALAUREAT 2019

SUBIECTE ŞI BAREM FIZICĂ BAC 2019 EDU.RO. Afişarea primelor rezultate este prevăzută pentru data de 8 iulie, până la ora 12:00, în centrele de examen și pe site-ul bacalaureat.edu.ro şi pe RomaniaTV.net. Contestaţiile pot fi depuse în aceeaşi zi, în intervalul orar 12:00-16:00. Rezultatele finale vor fi făcute publice pe 13 iulie.

SUBIECTE ŞI BAREME BIOLOGIE ŞI ANATOMIE BACALAUREAT 2019. Ce a picat la proba la alegere

Examenul naţional de Bacalaureat se consideră promovat de către absolvenţii de liceu care îndeplinesc, cumulativ, următoarele condiţii: au susţinut probele de evaluare a competenţelor, au susţinut toate probele scrise şi au obţinut cel puţin nota 5 la fiecare dintre acestea, respectiv au obţinut cel puţin media 6 la probele scrise.