SUBIECTE şi BAREME MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019. EDU.ro a publicat documentele

Publicat: Marţi, 12 Martie 2019 14:40 // Actualizat: Marţi, 12 Martie 2019 14:56 // Sursa: romaniatv.net

SUBIECTE şi BAREME MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019. Aproximativ 350.000 de elevi au susţinut marţi proba la matematică la simularea Evaluării Naţionale la care participă, în premieră, şi elevii clasei a VII-a pe lângă cei de clasa a VIII-a. Rezultatele vor fi comunicate în 22 martie.

SUBIECTE MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019. Pe edu.ro au fost publicate subiectele la matematică pe care le-au avut de rezolvat elevii claselor a VII-a şi a VIII-a la simularea evaluării naţionale. 

SUBIECTE MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019, clasa a VII-a

SUBIECTE MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019, clasa a VIII-a


BAREME MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019. De asemenea, Ministerul Educaţiei a publicat şi puctajul pe care ar urma să-l primească elevii pentru fiecare subiect rezolvat corect. 

BAREME MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019, clasa a VII-a

BAREME MATEMATICA SIMULARE EVALUARE NATIONALA 2019, clasa a VIII-a


Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această data.

Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învatamânt în care elevii susţin simularea.

Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învaţamânt prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

La solicitarea scrisa a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simularile naţionale pot fi trecute în catalog.

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7274
RON
17 Aug
noapte 14 °
zi 30 °
Ultimele joburi adaugate
24 H