SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EDU.RO: Ce au primit elevii la simulare

Publicat: Luni, 11 Martie 2019 08:25 // Actualizat: Marţi, 12 Martie 2019 14:47 // Sursa: romaniatv.net

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EDU.RO. Ministerul Educatiei Nationale a anunţat că organizează, în perioada 11 - 13 martie, la nivel naţional, simularea Evaluării Naţionale pentru elevii clasei a VIII-a (EN VIII), la care participă, în premieră, şi elevii clasei a VII-a. Simularea se adresează celor aproximativ 350.000 de elevi înscrişi în clasele VII-VIII la începutul anului şcolar 2018-2019.

SUBIECTE MATEMATICA SIMULARE MATEMATICĂ CLASA A VIII-A

 

SUBIECTE SIMULARE CLASA A VII-A

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EDU.RO. Ministerul Educaţiei a anunţat că simularea la matematică are loc pe 13 martie 2019.

VEZI SUBIECTE MATEMATICĂ SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ 2019

Subiectele sunt elaborate de către specialiştii Centrului Naţional de Evaluare şi Examinare (CNEE) şi sunt proiectate astfel încât tratarea lor să valorifice capacitatea elevilor de a se exprima pe temele din programa de examen, parcurse până la această data.

ADMITERE LICEU 2019. Cum se calculează media de admitere

Probele încep la ora 9:00, moment în care, în fiecare sala, vor fi distribuite subiectele. Accesul elevilor în sali este permis pâna la ora 8:30. Timpul destinat elaborării unei lucrări scrise este de două ore, de când s-a încheiat distribuirea subiectelor fiecărui elev.

Corectarea lucrărilor va fi realizată, în baza unor bareme care asigură unitatea şi obiectivitatea evaluării şi notării la nivel naţional, de către doi profesori, de regulă, din unităţile de învatamânt în care elevii susţin simularea.

SUBIECTE SIMULARE EVALUARE NAŢIONALĂ MATEMATICĂ CLASA A VIII-A EDU.RO Rezultatele vor fi analizate la nivelul fiecărei unităţi de învaţamânt prin discuţii individuale cu elevii, dezbateri la nivelul clasei, şedinţe cu părinţii, precum şi la nivelul consiliului profesoral în vederea adoptării unor măsuri adecvate pentru îmbunătăţirea performanţelor şcolare.

ADMITERE LICEU 2019 edu.ro: Ce pot să facă toţi candidaţii pentru a nu-şi strica media de admitere. Descarcă FIŞĂ ADMITERE LICEU 2019

La solicitarea scrisa a elevului sau a părintelui/tutorelui, notele obţinute la simularile naţionale pot fi trecute în catalog.

"Precizăm ca obiectivele acestei simulări sunt familiarizarea elevilor cu rigorile examenului pe care îl vor susţine la finalul ciclului gimnazial, stabilirea nivelului real de pregătire atins în această etapă, precum şi optimizarea pregătirii în vederea obţinerii unor rezultate satisfăcătoare la probele din luna iunie", au transmis reprezentanţii MEN.

În premieră, la simularea Evaluării Naţionale participă şi elevii clasei a VII-a. În total, erau 350.000 de elevi înscrişi în clasele VII-VIII la începutul anului şcolar 2018-2019.

Modele de subiecte matematică Evaluare Naţională

loading...
Comenteaza // Vezi comentarii
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
1
EUR
4.7260
RON
22 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H