Suceava: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în faţa unui club

Un tânăr în vârstă de 28 de ani, din Suceava, a ajuns la spital, duminică, după ce a fost împuşcat de către un alt bărbat, în faţa unui club din municipiu, victima fiind agresată şi de un alt bărbat, care a lovit-o cu un baston telescopic.

RomaniaTV.net
29 iul. 2012, 11:43
Suceava: Un tânăr a ajuns la spital după ce a fost împuşcat în faţa unui club

Poliţia municipiului Suceava a fost sesizată, duminică dimineaţă, că un tânăr în vârstă de 28 de ani a fost adus la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Suceava, fiind rănit după ce a fost împuşcat în faţa unui club din localitate.

Tânărul le-a spus anchetatorilor că, aflându-se în faţa unui club, a fost împuşcat de un tânăr în vârstă de 32 de ani şi a fost lovit cu un baston telescopic de către un alt bărbat în vârstă de 34 ani, ambii din municipiul Suceava, pe fondul unui conflict existent între cele două familii.

Sursa citată precizează că tânărul a fost diagnosticat cu „plagă împuşcată, fractură femur stâng”.

Cei doi agresori au fugit imediat, iar poliţiştii îi caută în prezent, aceştia urmând să fie cercetaţi pentru „ultraj contra bunelor moravuri, deţinere sau portul de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept şi uz de armă neletală din categoria celor supuse autorizării fără drept”, urmând să se stabilească exact împrejurările producerii incidentului.