SUEDIA ROMANIA Cosmin Contra explică absenţa din lot a lui Andrei Ionuţ Radu

SUEDIA ROMANIA. Cosmin Contra a susţinut o conferinţă de presă la Stockholm, înainte de Suedia - România, primul meci din preliminariile Euri 2020.

22 mart. 2019, 16:38
SUEDIA ROMANIA Cosmin Contra explică absenţa din lot a lui Andrei Ionuţ Radu

SUEDIA ROMANIA. Cosmin Contra mai are dubii în privința a două posturi de titular și e optimist în privința unui rezultat bun la Stockholm. „Suntem încrezători că putem face un meci mare, dar ne mulțumim și cu un rezultat de egalitate. Nu trebuie să negăm asta. Fizic, echipa Suediei este un pic superioară. Noi compensăm cu alte lucruri. M-am concentrat pe ceea ce am la dispoziție, după atâtea accidentări. Încerc să găsesc echipa ideală. În mare parte, 95% știu cu cine am de gând să încep mâine. Nu pot spune pentru că mai avem un antrenament, sper să nu mai avem parte și de alte ghinioane. Mai sunt două posturi asupra cărora mai am unele dubii”, a declarat Cosmin Contra.

SUEDIA – ROMANIA 2019 în direct la PRO TV de la ora 19:00. LIVE STREAM VIDEO ONLINE EURO 2020

SUEDIA-ROMÂNIA se joacă SÂMBĂTĂ, de la ora 19:00, în preliminariile EURO 2020. Unde vezi meciul la TV

SUEDIA ROMANIA.  Cum ar putea arăta echipa României (4-1-4-1): Tătărușanu – Cr. Manea, Săpunaru, Moți, Bancu – T. Băluță – Chipciu, R. Marin, Stanciu, Deac – Keșeru.

SUEDIA ROMANIA. Delegare ŞOC făcută de UEFA: cine va arbitra meciul de la Stockholm

SUEDIA ROMANIA.  Cosmin Contra a vorbit despre căpitanul echipei: „Sunt jucători cu experiență care pot lua banderola de la Vlad Chiricheș. Apoi, jucători ca Răzvan Marin din generația tânără trebuie să stea alături de ei și să învețe, să își conducă apoi colegii”.

SUEDIA ROMANIA. Selecşionerul a explicat şi neconvocarea lui Andrei Ionuţ Radu, portarul titular al celor de la genoa. „Am continuat cu cei trei portari cu care am mers și în campania precedentă. Aici stăm cel mai bine. În afara lor și a lui Radu mai sunt și Lung și mulți alții. Am ales să nu îl țin pe Radu pe bancă și să îl las să conducă echipa de tineret”, a declarat Cosmin Contra.