Şuetă între fete! Trei dintre cele mai îndrăgite artiste dezvăluie secrete de alcov: „Bărbatul trebuie să descopere femeia, nu să vină ea descoperită la el”

La o şuetă între fete care a luat naştere adhoc în cabina de machiaj, Mariana Ionescu Căpitănescu, Marcela Fota şi Mioara Velicu au vorbit fără perdea şi fără prejudecăţi despre relaţiile dintre bărbaţi şi femei.

05 ian. 2023, 17:09
Şuetă între fete! Trei dintre cele mai îndrăgite artiste dezvăluie secrete de alcov: „Bărbatul trebuie să descopere femeia, nu să vină ea descoperită la el”

Cele trei au împărtăşit cu fanii câteva secrete de alcov înainte de a urca pe scenă. Surorile Mariana și Marcela au vorbit despre cum își ”împrumută” lucrurile, Mariana plângându-se de faptul că e cea mai mare dintre toate surorile și că ea a fost cea care a dus greul… mai ales în privința Marcelei care era mai… dolofană!

Am avut grijă de frații mei, am crescut și am ajuns la aproape de maturitate în anii 80, când era foarte grea viață. Marcela mă ascultă în 80% din cazuri… d-aia mă doare și spatele acum că i-am cărat în spate, mai ales Marcela care era și mai dolofană”, a spus Mariana Ionescu Căpitănescu pentru starpopular.ro

Iar Marcela Fota nu a avut cum s-o contrazică.

Așa era și așa am rămas! Când eram mică eram cea mai grăsană și la fel am rămas. Din familia noastră, în momentul de față sunt cea mai împănată”, a recunoscut Marcela Fota.

Citeste si Ce avere uriaşă a strâns Maria Ciobanu şi cine o va moşteni pe marea artistă. „Nu era petrecăreaţă ca tata!”

Secrete de alcov cu Mioara Velicu şi Mariana Ionescu Căpitănescu: „Bărbatul trebuie să descopere femeia, nu să vină ea descoperită la el”

Mioara Velicu, aflată în imediata apropiere a celor două, a intervenit afirmând că susţine vorba ”grasă și frumoasă”. Artista este de părere, totodată, că femeia trebuie să se lase descoperită de bărbat, nicidecum să vină la el deja „descoperită”.

Să ai pe ce pune mâna! Când ești slabă, pe ce să pui mâna, pe oase? Trebuie să ai ce să atingi. Și cel mai important, e să descopere bărbatul femeia, nu să se lasă ea descoperită și să se ducă cu sânii pe afară. Bărbatul trebuie s-o descopere: Ia, femeie, să văd cum ești, să văd așa, pe dincolo…”, a completat Mioara Velicu.

Nu e frumos s-o găsești direct dezbrăcată! Zicea cineva: nu-mi place să fiu slabă, ca un schelet. Schelet o să fiu o veșnicie, acum lasă-mă cu carne pe mine!”, a continuat Mariana Ionescu Căpitănescu.

Citeste si Detalii de ultim moment despre starea de sănătate a Mioarei Roman. Oana Roman dezvăluie cum se simte, de fapt, mama ei: „M-a epuizat foarte tare psihic”