Suferi de cancer? Tratează-te GRATUIT prin cea mai performantă metoda de radioterapie

Ai cancer sau o persoana apropiata tie sufera de aceasta boala? Cancerul este poate unul dintre cele mai inspaimantatoare diagnostice, insa cu ajutorul potrivit, aceasta boala grea poate fi invinsa. Vindecarea presupune in primul rand acceptare, apoi, pas cu pas, cu ajutorul unei intregi echipe de oameni – de la medici, familie pana la prietenii si apropiatii pacientului – presupune controlul sau prin tratament medical si motivatie.

RomaniaTV.net
06 feb. 2015, 09:35

Amethyst – Radiotherapy isi propune sa fie partenerul de incredere al bolnavilor de cancer din Romania si sa le ofere sprijinul necesar in lupta cu boala. In aceasta idee, din septembrie 2014 pana in martie 2015, centrul deruleaza campania sociala „Daruim speranta bolnavilor de cancer”, in parteneriat cu asociatia Daruieste Viata, prin care ofera lunar 5 planuri complete de tratament prin radioterapie IMRT-VMAT, una dintre cele mai performante proceduri de tratare a cancerului, in momentul de fata.

In cele patru luni de desfasurare a campaniei s-au inscris peste 100 de pacienti, dintre care 22 au beneficiat de acest tratament curativ de ultima generatie, care i-a ajutat in lupta cu boala si le-a adus vindecarea. Printre cele mai frecvente tipuri de cancer tratate in cadrul acestei campanii se numara cancerul pulmonar, in procent de 40%, cancerul pelvin, in procent de 29%, cancerul din sfera ORL, in procent de 14%, restul procentului de 17% fiind reprezentat de cancerul cerebral, cancerele hematologice, cancerul abdominal si cel al tesuturilor moi.

Toti meritam o sansa la viata, o sansa la povesti pe care inca nu le-am trait. Cancerul nu asteapta, asa ca nu astepta nici tu in tratarea sa! Profita acum de ultimele doua luni ale campaniei, inscrie-te si beneficiaza gratuit de cel mai performant tratament prin radioterapie si de una dintre cele mai complexe si inovative abordari in tratarea cancerului, prin conceptul de „tumor board”. Acest concept presupune abordarea multidisciplinara a cazurilor oncologice, in cadrul unei comisii medicale oncologice, care analizeaza, discuta si evalueaza starea medicala si optiunile de tratament ale fiecarui pacient in parte, precum si strategia terapeutica de urmat. Practica medicala a dovedit ca astfel sansele de reusita in tratarea bolnavilor de cancer sunt mult mai mari decat in cazul unei abordari clasice, unidisciplinare.

In cadrul clinicilor Amethyst, pacientii se afla sub ingrijirea unei echipa complexe si profesioniste alcatuita din cei mai buni medici radioterapeuti, oncologiradiologi si fizicieni medicali, cu o pregatire exceptionala in tara si in strainantate, printre care Prof. Dr. Christian Chiricuta, director medical si sef al comisiei oncologice, cu o vasta experienta de peste 30 de ani in domeniul radioterapiei in Germania si cu un renume international in radioterapie.

Amethyst Radiotherapy si-a inceput activitatea in luna septembrie a anului 2012 in Otopeni –Bucuresti si a deschis a doua clinica in Romania, in Cluj in Octombrie 2014. Clinicile Amethyst sunt singurele clinici de radioterapie din Romania care utilizeaza exclusiv tehnica de tratament IMRT-VMAT, una dintre cele mai noi si performante solutii de tratare a cancerului, ce permite tratarea pacientilor intr-un timp foarte scurt (durata iradierii fiind de 3-5 minute/ per sesiune) si mentinerea controlului asupra cantitatii de radiatii: maxim pe tumora in sine, protejand in acelasi timp tesuturile sanatoase. Centrul pune la dispozitie pacientilor o gama complexa de servicii de oncologie medicala, radioterapie, imagistica medicala de tip computer tomograf, nutritie pentru pacienti oncologici, psihologie si grupuri de suport. Pana in prezent, peste 3.500 de pacienti au trecut pragul centrului Amethyst pentru diagnosticare, second opinion si tratament.

Regulamentul campaniei este disponibil AICI, iar pentru inscriere este nevoie ca participantii sa completeze/ transmita, in timpul perioadei de derulare a campaniei, urmatoarele:
Formular inscriere (disponibil AICI);
Copii scanate ale tuturor documentelor medicale indicate in Formularul de inscriere.
Trimitere de la medicul de familie sau medic specialist pentru radioterapie.

Pentru mai multe informatii si detalii despre campanie apelati la 021/9368 (call center Amethyst Radiotherapy) sau 0729 999 777 sau ne puteti scrie pe adresa de mail [email protected].