Suferință de Revelion pentru Irinel Columbeanu. Mesajul primit de la Irinuca l-a dărâmat pe fostul milionar

Irinel Columbeanu a rămas doar cu amintirea Revelioanelor de pomină din trecut. Fostul milionar, cazat în prezent într-un azil, a primit o veste nu tocmai plăcută înainte de anul nou.

31 dec. 2023, 11:37
Suferință de Revelion pentru Irinel Columbeanu. Mesajul primit de la Irinuca l-a dărâmat pe fostul milionar
Suferință de Revelion pentru Irinel Columbeanu. Mesajul primit de la Irinuca l-a dărâmat pe fostul milionar

Irinel Columbeanu nu își mai dorește mese întinse și îmbelșugate de Revelion, ci să o aibă alături pe cea mai importantă femeie din viața lui. Fostul milionar chiar a avut în plan să călătorească peste Ocean pentru a o vedea, însă planurile nu i-au reușit.

Citește și: Reguli stricte la azilul unde stă Irinel Columbeanu. Fostul afacerist pleacă zilnic la întâlniri cu prietenii: „La noi nu e hotel, Irinel iese pe semnătura însoțitorului”

Irinel Columbeanu, dorință neîndeplinită de Anul Nou

S-au dus vremurile când Columbeanu era protagonistul unor petreceri de pomină. Rămas fără bani și fără mulți dintre prietenii din trecut, alături de care se distra zile și nopți la rând, fostul om de afaceri de la Izvorani s-a consolat cu gândul că nimic nu va mai fi ca înainte.

Irinel Columbeanu, aflat în prezent într-un azil, nu-și dorește decât un singur lucru în noaptea trecerii dintre ani, și anume să fie alături de cea mai dragă ființă din viața sa. Fostul soț al Monicăi Gabor ar fi avut în plan chiar să ajungă în America, doar că mama fiicei sale a evitat să-i lanseze invitația pe care o aștepta cu atâta nerăbdare.

Potrivit mărturisirilor sale, făcute pentru CANCAN.RO, fostul milionar nu vrea să mănânce nimic special, ci doar să fie lângă Irinuca, fiica lui, de a cărei educație s-a ocupat în primii ei ani de viață, până când aceasta a ales să se mute la mama sa, în America. Deși ar fi vrut să plece el în SUA, acest lucru nu a fost posibil. A urmat o altă veste neplăcută, aceea că nici Irinuca nu va putea veni în țară să își vadă tatăl.

„Nu vreau să mănânc nimic, nu-mi doresc ceva anume. Ci doar să petrec cu Irina. Din ce mi-a spus, nu cred că va ajunge în România. Da, aș fi plecat sau aș pleca în America, la Irina. Cu ea vorbesc des, cu Monica însă nu. Nu mi-a făcut nicio invitație să merg acolo”, a declarat Irinel Columbeanu.

Columbeanu a zburat ultima oară peste Ocean la mijlocul lunii iunie. A revăzut-o pe Irina după mai bine de cinci ani, însă vizita lui nu a durat mai mult de o săptămână, astfel că dorul nu a fost alinat prea mult. La scurt timp după revederea lor, fostul milionar a decis să se cazeze la un azil. Momentul revederii cu fiica sa era cât pe ce să fie ratat la acel moment, pentru că Irinel Columbeanu a descoprit chiar în aeroport că are pașaportul expirat.

„Am fost la un pas să ratez călătoria din America. La aeroport am realizat că pașaportul era expirat. M-am milogit să mă lase să trec aici la noi. Iar la ei să mă lase să intru. Viza de America era valabilă. M-a ajutat Dumnezeu. E greu de crezut că am putut pleca cu pașaportul expirat”, a povestit fostul om de afaceri.

Citește și: EXCLUSIV Irinel Columbeanu, plin de recunoştinţă faţă de Mr. Pink: „M-a ajutat financiar, m-a mişcat acest gest al lui. Monica a avut mare noroc, a ajuns pe mâini bune”