Suferinţă NEMĂRGINITĂ pentru Corina Chiriac! O bună prietenă şi colegă a sa a MURIT

Corina Chiriac nu îşi poate reveni din şocul cauzat de vestea că o bună prietenă a sa şi colegă de platou a decedat recent.

RomaniaTV.net
18 iul. 2015, 10:01

Corina Chiriac se numără printre persoanele care ştiu că prietenii din viaţă sunt puţini şi buni. 

Din păcate, vestea că una dintre prietenele sale şi colegă de platou a decedat recent într-o conjunctură misterioasă. Mai exact, prietena Corinei Chiriac, pe numele său Valentina Cobalschi se pregătea să meargă în perelinaj la mânăstirea Prislop.

În drum spre gară, prietenei Corinei Chiriac i s-a făcut rău brusc. Transportată de urgenţă la un spital din Capitală, medicii nu au mai putut face absolut nimic. Peste câteva ore starea sa de sănătate s-a agravat, iar medicii au constatat decesul.

Povestea neştiută a Corinei Chiriac. S-a iubit NEBUNEŞTE cu un artist celebru

Înmormântarea a avut loc astăzi la ora 12.00 la cimitirul Dămăroaia. Valentina Cobalschi a lăsat în urmă un soţ, doi copii şi o nepoţică.

Ca un omagiu adus unei bune prietene, Corina Chiriac a postat şi un mesaj emoţionant pe contul ei de Facebook, mesaj însoţit şi de o fotografie.

„Dragi prieteni, permiteţi-mi să împărtăşesc o veste foarte tristă cu voi: cu totul pe neaşteptate a plecat dintre noi doamna Valentina Cobalschi . Vreme de 7 ani, Valentina a făcut parte din Familia emisiunilor realizate de către Raluca Olaru şi de către mine, ca participantă la publicul din platou, ca reprezentantă a publicului şi mai ales ca Prietenă a noastră, a echipei.

Şi pe această cale, transmit familiei şi prietenilor sincere condoleanţe! Pe mine personal mă îndurerează această dispariţie, fiindcă am pierdut un prieten personal. Bunul Dumnezeu să o ierte, să o odihnească şi să o ridice în Lumina Sa cu ştiuta Lui Iubire de Oameni. Mulţumesc Valentina pentru dragostea cu care ai fost alături de mine în ultimii 7 ani. Nu te voi uita niciodată! Amin!”, a scris Corina Chiriac pe Facebook.

Citeşte şi  Corina Chiriac, despre moartea lui Marcel Dragomir: „Este o veste care a căzut ca un trăsnet”