Suleyman Magnificul, de urgenţă la spital

Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, din serialul “Suleyman Magnificul”, trece prin momente grele. Starul a petrecut ore intregi pe holurile si in fata unui spital din Istanbul, asteptand cu sufletul la gura informatii despre soarta prietenei sale , Ebru Gulneren Yilmaz, un cunoscut make-up artist din Turcia.

RomaniaTV.net
17 mart. 2014, 09:38
Suleyman Magnificul, de urgenţă la spital

Actorul Halit Ergenc, interpretul sultanului Suleyman, din serialul „Suleyman Magnificul-Sub domnia iubirii”, si-a petrecut weekendul pe holurile unui spital din Istanbul, incercand sa afle informatii despre familia prietenei sale, Ebru Gulneren Yilmaz, implicata intr-un cumplit accident auto.

VEZI ŞI Suleyman Magnificul a propulsat-o pe Hurem în topul celor mai frumoase femei din lume

Femeia, care a lucrat ca make-up artist pentru mai multe filme si seriale turcesti, iesise la plimbare cu mama, fetita si o prietena. Cand sa urce cu masina pe feribot, in zona Sirkeci, acesta a inceput sa se miste brusc, iar ultimul automobil din coloana, cel al lui Ebru, a alunecat in mare. Machioza si prietena ei, Mine Dalkılıç, au reusit sa iasa din masina inainte ca aceasta sa se scufunde complet. Saziye Güleren, mama make-ul artistului, si Ece Su Yılmaz, fetita in varsta de cinci ani, au fost scoase la suprafata de scafandri.

Potrivit enational.ro, din nefericire, copila in varsta de cinci ani a murit in drum spre spital, iar bunica ei se afla inca internata, in stare grava.

Citeşte şi: Românii s-au uitat la Suleyman Magnificul în seara ruperii USL