SULEYMAN MAGNIFICUL este istorie: Turcii vor să cucerască România cu un alt „hit”, testat deja în alte 15 ţări

Cel mai vizionat serial al tuturor timpurilor din Turcia, “Tradarea”, va fi difuzat incepand din 4 august.

RomaniaTV.net
23 iul. 2014, 19:01
SULEYMAN MAGNIFICUL este istorie: Turcii vor să cucerască România cu un alt „hit”, testat deja în alte 15 ţări

Serialul “Tradarea”, al carui succes la public a fost testat pana acum in 15 tari, este o drama foarte puternica, petrecuta in Turcia anilor ’60. Serialul a devenit cu usurinta un “hit”, asemanator, din punct de vedere al audientelor obtinute, cu “Suleyman Magnificul – Sub domnia iubirii”. In Macedonia, productia a devenit atat de populara incat guvernul a adoptat un proiect de lege pentru a limita difuzarea serialelor turcesti in timpul zilei si in prime time, cu scopul de a reduce influenta turceasca in Macedonia.

Actiunea serialului “Tradarea” se desfasoara in anii ‘60, cand timpul parea ca se scurge mai lent decat se intampla in zilele noastre, dar pasiunile oamenilor erau mult mai mistuitoare. Productia reuseste sa redea, prin vestimentatia actorilor, detalii stilistice si decoruri, “aerul” nostalgic al acelor ani, oferind telespectatorului o adevarata calatorie in timp.

Tradarea1

Mai mult decat o fresca a societatii acelor vremuri, serialul abordeaza un subiect ce transcende timpul prin dezbaterea relatiilor familiale, cu care spectatorii vor putea empatiza. Sunt prezentate astfel dificultatile unei familii in momente de rascruce ale vietii si impactul deciziilor parintilor asupra destinului copiilor.

In anul 1967, capitanul de cursa lunga Ali Akarsu (Erkan Petekkaya) isi petrece majoritatea timpului departe de familia sa. In lipsa lui, sotia sa, Cemile (Ayça Bingöl), are grija de cei patru copii ai lor, fiind si mama si tata pentru ei. Intr-o zi, Ali se intoarce din lunga sa calatorie, iar toti membrii familiei se bucura de intoarcerea stapanului casei, fara sa banuiasca faptul ca viata lor se va schimba intr-un mod nedorit. Ali are un comportament ciudat si o parte a vietii intunecata, necunoscuta familiei sale. Cemile gaseste intamplator o scrisoare in buzunarul sotului ei, iar evenimentele care se vor succeda din acest moment vor transforma familia armonioasa de pana atunci in una disfunctionala.

Tradarea3

Scrisoarea scoate la iveala un secret legat de o femeie necunoscuta (Wilma Elles), care va interveni brutal in destinul membrilor familiei. Sfasiat intre datoria fata de familie si pasiunea pentru o femeie mult mai tanara, Ali va avea de facut o alegere dificila.

Cemile va lupta pentru a tine familia unita, iar copiii vor fi marcati, de-a lungul timpului, de toate aceste framantari. Mezinul familiei, Osman (Emir Berke Zincidi), devine naratorul povestii, perspectiva subiectiva atribuind si mai multa emotie productiei.