Sulfina Barbu, despre Mişcarea Populară: Sunt destul de vocali, fără să se bazeze pe lucruri concrete

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu consideră că Mişcarea Populară ridică prea multe pretenţii, opinând că reprezentanţii acesteia sunt destul de vocali, dar fără să se bazeze pe lucruri concrete, transmite Agerpres.

RomaniaTV.net
23 aug. 2013, 12:29
Sulfina Barbu, despre Mişcarea Populară: Sunt destul de vocali, fără să se bazeze pe lucruri concrete

Întrebată de jurnaliştii vineri, la Zlatna, la Şcoala de Vară a femeilor democrat-liberale, care este relaţia PDL-ului cu Mişcarea Populară, Sulfina Barbu a subliniat că PDL este un partid de sine stătător, cu structuri în teritoriu şi cu experienţă guvernamentală, iar Mişcarea Populară este o intenţie de formare a unui partid politic.

Sulfina Barbu a reiterat că ‘PDL, inclusiv în programul politic, a asumat o coagulare pe dreapta, a forţelor de dreapta’, menţionând că partidul a demonstrat că-şi doreşte lucrul aceasta atunci când a format alianţa electorală ARD.

‘Deci nu discutăm despre intenţii, ci despre lucruri concrete şi de o experienţă. Orice partid de centru dreapta care-şi doreşte o forţă puternică se poate alătura PDL şi noi suntem deschişi pentru colaborări pe proiecte şi pe valori. Cine susţine proiectele şi valorile pe care noi le promovăm poate oricând să vină alături de PDL’, a declarat vicepreşedintele Sulfina Barbu.

La remarca unui jurnalist că aceeaşi coagulare a forţelor de dreapta şi-o asumă şi Mişcarea Populară, Sulfina Barbu a răspuns că ea crede că ‘ridică prea multe pretenţii’.

‘Deocamdată nici nu sunt partid politic. Despre ce discutăm? Nici nu au structuri în teritoriu. Cred că fiecare ar trebui să-şi analizeze exact poziţia pe care o are, fiecare dintre aceste forţe. Poţi să ridici pretenţii atunci când ştii că pleci de la o bază serioasă. Eu asta consider, că sunt destul de vocali, fără să se bazeze pe lucruri concrete’, a conchis vicepreşedintele democrat-liberal.

Sulfina Barbu participă la Şcoala de Vară a OF PDL, organizată la Zlatna vineri şi sâmbătă, la care sunt prezente câteva zeci de membre ale acestui partid.