Sulfina Barbu: O posibilă colaborare cu Forţa Civică şi PNŢCD va fi decisă de noua conducere a PDL

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, vineri, că o decizie privind o formulă de alianţă cu Forţa Civică şi PNŢCD va fi luată de noua conducere a partidului şi a adăugat că democrat-liberalii susţin în continuare o coagulare a forţelor de centru-dreapta.

RomaniaTV.net
15 mart. 2013, 13:58
Sulfina Barbu: O posibilă colaborare cu Forţa Civică şi PNŢCD va fi decisă de noua conducere a PDL

„Cu siguranţă PDL a fost partidul care a iniţiat coagularea, dacă vă amintiţi înainte de alegerile parlamentare, a forţelor de centru-dreapta. Am fost într-o alianţă cu partidul Forţa Civică, cu PNŢCD, ne-am şi manifestat dorinţa de a merge în continuare pe o colaborare. O colaborare viitoare va fi stabilită de noua conducere, dar cu siguranţă vă spun că şi eu, personal, şi mulţi colegi, ne dorim lucrul acesta. În jurul PDL se pot coagula forţele de centru-dreapta. Vom decide în ce formă, o alianţă politică, am avut o alianţă electorală, poate fi şi o alianţă politică, dar lucrurile acestea trebuie decise de forurile de conducere şi apoi aprobate de partidele care doresc acest lucru”, a precizat Sulfina Barbu, într-o conferinţă de presă, relatează Agerpres.

Citeşte şi Traian Băsescu, invitat la Convenţia Naţională din 23 martie, la propunerea lui Vasile Blaga

Potrivit acesteia, desemnarea unui prezidenţiabil din partea partidului se va produce după Convenţia Naţională Extraordinară din 23 martie când noua conducere a PDL va lua o decizie cu privire la persoana sau persoanele care vor fi supuse unei analize interne în acest sens.

Citeşte şi Sulfina Barbu: Mă aştept ca preşedintele Băsescu să revină în PDL, va fi în conducerea partidului