Sulfina Barbu: PSD şi PNL se luptă pe Ministerul de Interne şi STS

Vicepreşedintele PDL Sulfina Barbu a declarat, vineri, la Târgovişte, că PSD şi PNL îşi doresc, fiecare, să obţină controlul Ministerului de Interne şi pe cel al Serviciului de Telecomunicaţii Speciale (STS), cele două partide fiind "preocupate de orice, mai puţin traiul de zi cu zi al cetăţenilor".

RomaniaTV.net
21 feb. 2014, 20:44
Sulfina Barbu: PSD şi PNL se luptă pe Ministerul de Interne şi STS

”PSD vrea ca Ministerul de Interne să fie sub comanda lui. De ce oare? Păi cred că o să îl pună pe domnul Dragnea să numere voturile, nu? Că am văzut cum a făcut la referendum de a scos 150-200%. (…) Se ceartă pe STS, unde să fie STS-ul şi cine să îl comande. Ce-i mai interesează: să dea o lege prin care să graţieze şi să amnistieze proprii membri de partid, care au probleme cu Justiţia”, a susţinut Barbu.

Ea a participat, vineri seară, la conferinţa judeţeană de alegeri a PDL Dâmboviţa. Aproximativ 600 de delegaţi ai partidului din judeţ au participat la conferinţă pentru a alege conducerea organizaţiei. Singurul candidat la preşedinţia filialei a fost actualul preşedinte interimar, deputatul Iulian Vladu, reconfirmat la conducerea filialei.