Suma colosală pe care o cere Gheorghe Turda pentru o cântare de Revelion. ”Se plătește dublu”

Gheorghe Turda este cunoscut pentru vocea sa, dar și pentru energia pe care o are la vârsta de 75 de ani. În prezent, artistul este încă solicitat la petrecerile românilor din diaspora. Totuși, nu mulți sunt cei care își permit să plătească onorariul cerut de Gheorghe Turda.

21 nov. 2023, 23:42
Suma colosală pe care o cere Gheorghe Turda pentru o cântare de Revelion. ”Se plătește dublu”

Artistul este cunoscut în toată țara și nu numai, iar la vârsta de 75 de ani Gheorghe Turda îi bucură încă pe românii de pretutindeni cu muzica lui.

La începutul lunii decembrie, Gheorghe Turda va cânta în Germania, iar de Crăciun va merge în Italia, a dezvăluit el în exclusivitate pentru Playtech.

Citește și Trădat și distrus, Gheorghe Turda își dezvăluie durerea și avertizează noua generație de artiști: „Au distrus munca mea de-o viață!”

Gheorghe Turda are o sănătate foarte bună la vârsta de 75 de ani, deși în urmă cu trei luni s-au auzit zvonuri că ar fi fost internat în spital din cauza unei probleme de sănătate. Totuși, a fost vorba despre o răceală care a fost tratată la timp.

”Sunt bine, nu am nimic, nu știu de unde atâtea zvonuri, sunt puternic, am o sănătate bună, am concerte în țară, dar și în străinătate, în Germania și în Italia, pentru diaspora.

Eu îmi fac mereu analizele, mai iau niște vitamine, dar, în rest, nu am nevoie de nimic, mănânc sănătos, mă odihnesc bine, dorm nopțile, nu mai merg la petreceri, ca în tinerețe, ore întregi. Îmi fac recitalul și plec”, a declarat Gheorghe Turda, pentru Playtech Știri.

Pe data de 1 Decembrie solistul Gheorghe Turda se pregătește de turneul pe care îl va avea în Germania. Artistul a vorbit în exclusivitate despre acest mic turneu.

”Voi pleca în turneul de 1 Decembrie, în Germania, voi avea trei concerte, la Nuremberg, la Stuttgart și la Munchen, voi sta acolo până pe 6 decembrie”, a mai spus artistul.

De asemenea, va fi și un spectacol folcloric despre tradiții, unde acesta va juca o logodnă oltenească, iar Gheorghe Turda este nașul tinerilor ce se căsătoresc.

Gheorghe Turda: ”Mulți artiști nu știu să ceară”

Crăciunul acesta va fi unul special pentru Turda, iar artistul va susține un concert de colinde la Roma, în Italia, unde se află o mare comunitate de români.

”De Crăciun, sper să avem un recital de colinde, lucrăm la el. Va fi ceva deosebit, românii ne așteaptă cu bucurie, de fiecare dată, le e drag să asculte fantasticele colinde.

Românii stabiliți în alte părți ale lumii oftează, mai ales de Sărbători, de dorul cumplit de locurile natale, iar piesele noastre le mai alină dorul de casă, de prieteni”, a mai adăugat Gheorghe Turda.

Citește și Gheorghe Turda nu își dorește o relație serioasă: „Decât o vacă întreagă de la târg, mai bine câte o fleică în fiecare seară”

”De Revelion, voi cânta în localuri de pe Valea Prahovei, în Sinaia, în Predeal și în Poiana Brașov, am 4 recitaluri, până în prezent, dar s-ar putea să ajung la șase, vedem, în alți ani aveam și câte 11. De Revelion se plătește dublu, ceea ce mulți artiști nu știu să ceară, trebuie să fie dublu plătit, pentru că este concurență mare și sunt multe solicitări”, ne-a mai declarat cântărețul.

Cum Gheorghe Turda nu a vrut să dezvăluie onorariul său, ca artist, de Sărbători, un important impresar din showbiz, familiarizat cu tarifele cântăreților de muzică populară, a precizat cam ce sumă atinge onorariul cerut de marele artist.

”Cel mai puțin se câștigă cam 1.500 de euro, dar Gheorghe Turda are 1.800 de euro, pentru un recital la o petrecere, de Sărbători”, a spus impresarul.

Astfel că artistul va câștiga în ultima noapte dintre ani suma de 7.200 de euro, bani pe care un simplu angajat i-ar câștiga în aproape un an de muncă.