Gheorghe Turda nu își dorește o relație serioasă: „Decât o vacă întreagă de la târg, mai bine câte o fleică în fiecare seară”

Interpretul de muzică populară, Gheorghe Turda, a ajuns la onorabilă vârstă de 75 de ani, însă nu are niciun gând serios pe plan sentimental. Acesta a povestit că, după ce soția lui a plecat dintre noi, nu a reușit să își mai refacă viața.

09 mart. 2023, 09:25
Gheorghe Turda nu își dorește o relație serioasă: „Decât o vacă întreagă de la târg, mai bine câte o fleică în fiecare seară”

Gheorghe Turda a împlinit pe data de 6 martie onorabil vârsta de 75 de ani. Acesta este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară de la noi din țară.  Cu această ocazie, artistul a povestit într-un interviu cum își sărbătorea în mod normal ziua alături de soția lui, Elisabeta și de cele doua fiice. Acesta a mai povestit că în viață i s-a împlinit toate lucrurile pe care le-a visat.

Citește și: Cum a fost viața amoroasă a Elenei Merișoreanu? Gheorghe Turda a spus tot: „Era total nehotărâtă, când cu unul, când cu altul”

„Ne sărbătoream în familie, cu fetele. Când s-au făcut mai mari erau foarte fericite să-mi cânte „La mulți ani”. Acum mă moștenește nepotul de 8 ani, va participa și el la spectacolul meu aniversar de pe 5 martie. El cântă la tobe și va avea un moment special alături de Ovidiu Lipan Țăndărică. Îmi aduc aminte că soția, plecată mult în turnee, învățase să croșeteze. Îi aduceam o grămadă de lână din America, când plecam. Era foarte talentată la croșetat și ne-a făcut o mulțime de haine, și mie și fetelor. Și acum am un pulovăr de la ea pe care-l port cu mare plăcere”, a declarat artistul, potrivit fanatik.ro.

Gheorghe Turda a povestit că în tinerețe nu era de „aruncat” și că a fost în visele multor fete, însă el a ales-o pe cea mai frumoasă.

„Când eram mai tinerel pot să spun, sincer, că nu eram de „aruncat”. Aveam relații cu fetele, eram curtat, curtam și eu multe fete frumoase, dar mărturisesc că m-am oprit la cea mai frumoasă, Elisabeta Popescu Turda, soția mea”, a spus Gheorghe Turda.

Gheorghe Turda este singur în prezent

Artistul a fost întrebat dacă a reușit să își refacă viața și dacă în prezent se află cineva special în viața lui. Acesta a venit și cu un răspuns.

„Eu am avut două experiențe nereușite după ce Elisabeta a plecat la îngeri. Din cauză că au fost două nereușite cred că m-am lecuit. Am oferte dar e mai bine așa, de unul singur, deocamdată. Și, ca să mai râdem, există la noi o vorbă: decât să-mi cumpăr o vacă întreagă de la târg mai bine câte o fleică în fiecare seară”, a mai declarat acesta.

În trecut Gheorghe Turda a trăit o poveste de dragoste cu Elena Merișoreanu, colega sa de scenă. Aceștia au avut o relație în secret, care însă nu a funcționat pe termen lung. Acesta a povestit că relația lor nu a fost serioasă, deoarece interpreta de muzică populară era nehotărâtă.

„Elena Merișoreanu e colega mea și am încheiat! Mi-a fost drăguță, iubită! Nu s-a legat pentru că ea era nehotărâtă. A exagerat presa când a zis ea că eram pe cale să ne căsătorim. Eu nu am să-i dau replici, că nu am de ce, dar ea era total nehotărâtă. Era așa, plutea, era când cu unul, când cu altul”, a mărturisit artistul.

Citește și: Povestea de dragoste neștiută dintre Elena Merișoreanu și Gheorghe Turda: „Am fost și la un pas de nuntă”