Suma fabuloasă pe care Elis Armeanca şi Vali Vijelie au câştigat-o acum 10 ani la o petrecere de interlopi: „Aveam banii în sacoşă”

Elis Armeanca este unul dintre cei mai cunoscuţi interpreţi de manele din România, călcându-i astfel pe urme celebrului său tată, Dan Armeanca, unul dintre iniţiatorii curentului muzical cel mai apreciat în ţara noastră.

29 oct. 2022, 10:04
Suma fabuloasă pe care Elis Armeanca şi Vali Vijelie au câştigat-o acum 10 ani la o petrecere de interlopi: „Aveam banii în sacoşă”

Într-o nouă ediţie a podcastului Fiţă cu Adiţă, Elis armeanca a vorbit despre tătăl său, aflat acum în Canada, dar şi despre sumele exorbitante pe care le-a câştigat din muzică, rememorând o seară când, cântând împreună cu alt manelist de seamă, Vali Vijelie, au câştigat multe zeci de mii de euro, pe care le-au cărat cu o sacoşă.

„Cea mai mare sumă pe care am luat-o, a luat-o împreună cu colegul meu mai mare Vali Vijelie, pe care îl apreciez. Pentru mine e un exemplu. Îmi place de el foarte mult. Îmi place gândirea lui, cum e ca om. E pozitiv, îți dă o stare bună. La Hanul Drumețului, când cântam împreună. Mi-a propus: „Băi Elis, decât când tu vii să cânți, eu să mă opresc de rușinea ta și eu iau bani de la lume, hai să nu mă mai opresc și facem jumate, jumate.”

S-a nimerit de am luat eu, a luat el, o dată s-a nimerit să ia el 50.000. A venit un tip cu Maharu de la Cazino și au câștigat acolo foarte mulți bani. Deja Vali Vijelie a luat vreo 35.000-40.000 și noi aveam 50.000 în sacoșă. Sunt 10 ani de zile de atunci.”, a declarat Elis Armeanca la Fiţă cu Adiţă.

Citeşte şi: Anca Pandrea, de urgență pe masa de operație. Cum arată actrița după intervenția chirurgicală

Elis Armeanca a precizat că tatăl lui urmează să se întoarcă curând din Canada, acolo unde este plecat de câțiva ani, şi a făcut o dezvăluire care îi va bucura pe fanii lui Dan Armeanca.

„Tata e în Canada. El a venit primul cu maneaua în țară din povestirile lui, din anii 80, îl adora pe Toni Iordache. Când era tata pe val, erau niște vremuri frumoase, în copilărie toți trăiam fericiți. Acum, când îmbătrânești puțin intervine stresul, una, alta. Tata era brand. A plecat în Canada și nu a mai continuat pentru că au fost niște chestii în familie, niște probleme pe care nu vreau să le discut. Va reveni cât de curând. Are chiar o surpriză pentru fanii lui, pregătește un proiect mișto. De sărbători ar trebui să ajungă în țară.”, a mărturisit Elis Armeanca.

Citeşte şi: Coșmarul prin care a trecut Mario Mutu la spital. Cum s-a terminat conflictul cu polițiștii