Suma imensă plătită de fosta iubită a lui Cornel Galeş ca să aducă în ţară trupul neînsufleţit. Când şi unde are loc înmormântarea

Viviana Mantoiu, fosta iubită a lui Cornel Galeş, a suportat toate cheltuielile legate de aducerea trupului neînsuflețit al acestuia din Spania în România.

06 dec. 2019, 10:52
Suma imensă plătită de fosta iubită a lui Cornel Galeş ca să aducă în ţară trupul neînsufleţit. Când şi unde are loc înmormântarea

Cornel Galeș va fi înmormântat de către fosta lui iubită, Viviana Mantoiu. Văduvul Ilenei Ciuculete va fi îngropat lângă artistă, la Cimitirul Străulești, pe 12 decembrie. Trupul neînsuflețit va fi adus în țară pe 10 decembrie de către Viviana Mantoiu, cea care a și plătit 3.700 de euro, reprezentând cheltuielile pentru transportul sicriului la București, scrie Click!.

Detalii cutremurătoare despre noaptea în care a murit Cornel Galeş. Prietena sa cea mai bună rupe tăcerea

Cornel Galeş a murit pe 1 decembrie, într-un accident de mașină în Spania, în localitate Torrent de lângă Valencia, iar imediat cum a aflat, fosta lui iubită a și luat avionul pentru a ajunge la acesta. Viviana Mantoiu s-a lovit de faptul că, nefiind căsătorită cu Cornel Galeș, nu este considerată rudă cu acesta și de aceea, nu a putut recupera bunurile bărbatului pe care l-a iubit în ultimii doi ani. Femeia nu a putut intra în posesia cardurilor, hainelor, nu a putut lua cheile de la mașina lui Galeș, dar nici cheile mașinii ei, și nici nu a putut intra în casa din Spania în care a locuit Cornel  Galeș.

Cornel Galeş, confesiune înainte de MOARTE. Care a fost singurul său REGRET

Cornel Galeș va fi înmormântat pe 12 decembrie 2019, în Cimitirul Străulești, lângă Ileana Ciuculete, fosta lui soţie, unde are loc de veci încă de când a murit aceasta, pe 14 martie 2014: „Viviana a plătit cheltuielile pentru aducerea în țară a lui Cornel și a spus că va face o pomană cu 20 de persoane. Ea ar vrea să-l aducă în țară pe 10 decembrie, ca să-l poată înmormânta pe data de 12 decembrie, dacă lucrurile merg așa cum și-a propus ea. A avut probleme cu actele și mai știm că a tot încercat să dea de fiica lui Cornel, care este singura lui rudă de gradul 1”.

Cornel Galeş a lăsat UN BILET înainte SĂ MOARĂ. Ce a scris când a plecat pentru ultima oară de acasă