Suma impresionantă câștigată de Selly într-o singură lună, doar din YouTube – peste 35.000 de euro! Influencerul s-a dat de gol: „Top, lasă, cifre bune!”

Selly s-a dat de gol! Fără să vrea, influencerul le-a permis urmăritorilor săi, în timpul unei transmisiuni live, să vadă câți bani scoate din YouTube într-o singură lună.

24 ian. 2024, 22:16
Suma impresionantă câștigată de Selly într-o singură lună, doar din YouTube – peste 35.000 de euro! Influencerul s-a dat de gol: „Top, lasă, cifre bune!”
Suma colosală câștigată de Selly din YouTube

Selly a preluat frâiele show-ului BuzzHouse, prezentat pe YouTube, unde mai mulți influenceri au trecut prin probe de foc pentru a câștiga premiul în valoare de 5.000 de euro. După ce competiția a ajuns la final, tânărul i-a adunat la un loc pe toți participanții concursului și au discutat despre ce a însemnat această experiență pentru fiecare dintre ei.

Pentru că emisiunea a cunoscut un real succes, Selly a decis să ducă totul la un alt nivel și să investească în producția unei comedii horror cu aceeași tematică, care va apărea în cinematografe în luna aprilie a acesui an.

Citește și: Selly l-a pus la zid pe Irinel Columbeanu! Tânărul vlogger, scârbit de ”cerșeala” fostului om de afaceri: ”A dat prea mulți bani pe femei. Ți le cauți când ai 50 de ani și te însori cu una de 18”

Discuția influencerilor care au concurat în BuzzHouse a fost transmisă live, iar, într-un moment de neatenție, Selly a uitat să oprească scena în care le permitea urmăritorilor să vadă ce face el pe laptop. Astfel, cu toții au putut vedea suma colosală pe care acesta o câștigă.

Cu un număr de peste 3 milioane de abonați, creatorul de conținut câștigă lunar peste 35 de mii de euro doar din YouTube, mai exact 35.592,97 de euro, la doar 22 de ani. Pentru că pe moment nu și-a dat seama ce s-a întâmplat, cineva din echipa de producție i-a atras atenția, însă, reacția lui a fost una uimitoare: „Top, lasă, cifre bune!”, a spus el.

@jimmy.pov♬ sunet original – Jimmy

Citește și: Selly și-a făcut cadou o bijuterie pe patru roți. Vloggerul și-a cumpărat o mașină de peste 150.000 de euro

Câți bani cheltuie Selly într-o lună

Andrei Șelaru, pe numele lui real, este unul dintre cei mai de succes vloggeri români ai momentului. În urmă cu ceva vreme mărturisea că nu se uită la bani când vine vorba de nevoile sale personale, dar nici când trebuie să investească în proiectele la care muncește cu foarte multă dedicare.

„Excluzând cheltuieli de producție, excluzând costurile pe care le au firmele mele, pe plan personal cred că între 10 și 20 de mii de euro. Încerc să fiu, pe cât posibil, cumpătat”, a dezvăluit Selly, în urmă cu aproape un an, la emisiunea „40 de întrebări cu Denise Rifai”.