Suma incredibilă pe care o plăteau părinții a-și duce copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni! În loc să fie îngrijiți micuții erau agresați și terorizați de educatoare

Un nou caz revoltător a îngrozit România. După azilele groazei, unde sute de bătrâni erau ținuți în condiții inumane deși ei și familiile lor plăteau bani grei pentru a fi îngrijiți, a fost descoperită o grădiniță a groazei în Popești-Leordeni. În timp ce părinții plăteau sume importante de bani pentru ca micuții lor să fie în siguranță și să li se acorde atenția de care au nevoie, educatoarea îi agresa și îi teroriza.

17 feb. 2024, 10:53
Suma incredibilă pe care o plăteau părinții a-și duce copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni! În loc să fie îngrijiți micuții erau agresați și terorizați de educatoare
Suma incredibilă pe care o plăteau părinții a-și duce copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni!

Suma incredibilă pe care o plăteau părinții a-și duce copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni! O educatoare în vârstă de 24 de ani a fost înregistrată în timp ce îi jignește și îi amenință pe copii pe care părinții i-au lăsat în grijă.

Citește și Educatoare de la o grădiniță privată din Popești-Leordeni, înregistrată în timp ce urla și îi bătea pe copii: „Băi, vă crăp capul!”, ”Pune mâinile la spate că-ți dau cu telefonul ăsta în cap de vezi stele verzi”

Suma incredibilă pe care o plăteau părinții a-și duce copiii la grădinița groazei din Popești-Leordeni!

În timp ce oamenii aveau toată încrederea că micuții lor sunt în siguranță la grădiniță, educatoarea cu porniri de torționar care a uitat că era plătită să îi ocrotească și să îi educe pe cei mici avea grijă să bage frica în ei.

Teroarea femeii care nu poate fi numită educatoare a ținut până zilele trecute, când în spațiul public a apărut o filmare de patru ore realizată cu camera ascunsă în care aceasta este surprinsă în timp ce îi amenința pe bieții copii cu violența fizică.

”De câte ori ţi-am repetat să nu te mai trânteşti în perete? De câte ori? Taci din gură! Mişcă-te pe scaun că aşa îmi vine să vă dau câte una, să vă dau cu capul de pereţi, să vă zboare creierii! Eşti urât cu spume! Şi căţelul lui mamaie e tuns mai frumos!”, a mai ţipat educatoarea către copii. Un alt pasaj audio i-a îngrozit de-a dreptul pe părinţi. „Eşti proastă de bubui! Zi-mi lunile anului că te dau cu capul de masa asta! Începe să spui lunile anului, eu nu te aud. Ianuarie! Tu joacă-te cu nervii mei, că dacă intri pe mâinile mele, ți-o iei rău de tot. Stai cum trebuie pe scaun”, spunea educatoarea în înregistrări, potrivit observatornews.ro.

Fără să știe de ororile la care erau supuși zilnic copiii lor, părinții plăteau lunar grădiniței sume cuprinse între 1.100 lei și 1.600 lei. Mai mult,  în cazul în care nu ajungeau la timp pentru a-și prelua copiii aceștia plăteau 25 lei pentru 30 de minute de întârziere.

Citește și O bucată metalică, desprinsă dintr-un avion, a căzut lângă o grădiniţă din Mureş