Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show: „Mă mai gândesc dacă merg”

Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show. Emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici" va reveni pe micile ecrane, la PRO TV. Încă nu au fost confirmate oficial numele vedetelor care vor renunţa la confort, pentru a încerca să trăiască în junglă.

20 iul. 2022, 09:56
Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show: „Mă mai gândesc dacă merg”
Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show

Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show. Experiența de la „Asia Express”, din anul 2019, a fost suficientă ca să își dea seama că pur și simplu nu este făcută pentru participarea la astfel de emisiuni. Dacă ar fi să mai accepte o provocare similară, ar face-o pentru o sumă consistentă de bani.

Citeşte şi: Bianca Drăguşanu şi-a făcut o nouă schimbare cu look. Cum arată părul ei fără extensii

Suma pentru care Bianca Drăguşanu ar participa la un reality-show

Bianca a subliniat că dacă o vedem la emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici”, atunci să știm că a încasat peste un milion de euro pentru că, dacă primește mai puțin, nu are de gând să mai participe. În plus, Bianca a menționată că există modalități mai simple prin care reușește să își rotunjească veniturile. Ca exemplu, vedeta a oferit reclama la videochat pe care a făcut-o și care continuă să-i aducă și în prezent sume frumoase de bani.

Bianca Drăgușanu a mai dezvăluit că sora sa a fost ofertată de către PRO TV și că s-a dorit participarea acesteia la emisiune, însă după ce s-a gândit foarte bine la propunere, Oana a decis să nu facă parte din show.

De ce să stau eu în balegă până la gât, să mănânc viermi? Am încasat 100.000 de euro din videochat. Nu am făcut nimic. Stau pozele mele pe niste stâlpi și mi-au intrat banii în cont.

Nici sora mea nu a acceptat să se ducă la Sunt celebru, scoate-mă de aici. Ea a fost acum doua luni la ei. Au vrut-o cei de la Pro TV. Le-a plăcut mult de ea, dar i-a refuzat. Am avut 100.000 de la Asia Express și nu am rezistat, le-am spus: luați-vă banii și lăsați-mă! Am plecat acasă după o săptămână.

Dacă mă vedeți la Sunt celebru, scoate-mă de aici, să știți sigur că am luat un milion două sute de mii… Ca să estimez așa, poate, pentru un milion de euro mă mai gândesc dacă merg. Altfel, niciodată!„, a declarat Bianca Drăguşanu, pentru Fanatik.ro.