Suma uriașă pe care manelistul Bogdan de la Ploiești o percepe la nunți și botezuri. Programul lui artistic durează doar 45 de minute

Cântăreții de manele din România cer sume impresionante pentru a susține un program artistic la nunți și botezuri. Tarifele lor ajung la mii de euro pentru o oră sau chiar mai puțin în care încântă audiența.

17 oct. 2021, 22:00
Suma uriașă pe care manelistul Bogdan de la Ploiești o percepe la nunți și botezuri. Programul lui artistic durează doar 45 de minute

Bogdan de la Ploiești, pe numele său adevărat Bogdan Marian Aldea, este unul dintre cei mai îndrăgiți cântăreți de manele din România. Știe să încingă atmosfera la orice eveniment este invitat și, deși face parte din noul val de maneliști, percepe tarife destul de mari.

Ce tarife percepe Bogdan de la Ploiești la evenimentele private

Într-un timp record, tânărul a adunat zeci de milioane de vizualizări, ajungând astfel unui dintre cei mai apreciați interpreți de manele ai momentului. A devenit cunoscut nu doar pe plan național, ci și la nivel internațional. iar notorietatea costă. Astfel că, pentru a-l avea invitat la un eveniment privat, trebuie să scoți din buzunare aproximativ 3000 de euro.

Citeste si Corina Bilcon închide gura lumii care o acuză că i-a spart casa lui Laurenţiu Reghecampf: „Când iubeşti cu adevărat, nu contează părerea celor din jur. Continuă să străluceşti”

Datorită notorietății sale atât pe plan național, cât și internațional, acesta cere sume frumoase de bani pentru a încânta inimile oamenilor cu melodiile sale care fac milioane de vizualizări.

Iată că, pentru a-l asculta live la petrecerea ta, alături de invitații de la eveniment, ar trebui să scoți din buzunar 3.000 de euro pentru 45 de minute, potrivit Cancan.ro.

La doar 25 de ani, a adunat o mică avere din muzică

La 25 de ani, Bogdan se bucură de o viață la care alții doar visează. Are o vilă de lux și teancuri de bani în portofel. ÎAre, de asemenea, un dressing impresionant plin de haine ale unor branduri celebre, căci manelistul este deosebit de preocupat de imaginea sa.

Cu câțiva ani în urmă, manelistul a jucat fotbal de performanță, însă, pentru că nu putea performa și în fotbal, și în muzică, a ales muzica.

Am jucat fotbal 10 ani de zile. A fost și pasiunea mea. Undeva în viața asta am întâmpinat niște probleme. Viața m-a pus la încercare. Nu erau bani. Din fotbal nu făceam bani și a venit muzica asta așa, pe neașteptate, că la mine în familie nici mama, nici tata nu sunt cântăreți, deși mama cântă foarte bine muzică populară.

M-am chinuit foarte mult de-a lungul timpului. Am 8-9 ani în spate de muzică. 99% din oameni mi-au pus bețe în roate și în ziua de astăzi sunt sub piciorul meu. Nu sunt adeptul răului. Nu-mi place să întorc ce mi s-a întâmplat mie”, a povestit, cu ceva timp în urmă, la Acces Direct.

Citeste si Luis Gabriel, autorul hitului „Toate diamantele”, are coronavirus

 

 


loading...