Luis Gabriel, autorul hitului „Toate diamantele”, are coronavirus

Luis Gabriel a fost depistat pozitiv la coronavirus. Artistul și-a anunțat fanii că nu va mai putea fi prezent la concerte în următoarea perioadă

17 oct. 2021, 10:42
Luis Gabriel, autorul hitului „Toate diamantele”, are coronavirus

Luis Gabriel are coronavirus şi, potrivit Antena Stars, cântărețul se pare că nu se simte prea bine. Chiar imediat după ce a fost testat pozitiv, acesta  și-a anunțat fanii cu părere de rău ca nu va mai putea onora concertele din următoarea perioadă.

”Cu părere de rău vă anunț că nu mai pot să fiu prezent în Anglia, deoarece am fost depistat pozitiv cu COVID-19…”, a spus Luis Gabriel pe Instagram.

Luis Gabriel spune povestea melodiei de succes care a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări. Iată cum a apărut, de fapt, hitul: ”Toate diamantele”
În ultima lună, tot mai multe vedete au fost infectate cu virusul SARS-CoV-2.

Elena Merișoreanu, Maria Ilioiu sau Monica Anghel aveau ambele doze de vaccin, dar în ciuda acestui lucru au fost depistate pozitiv cu noul coronavirus.

Theo Rose, Adela Popescu, Radu Vâlcan, Viorica de la Clejani și mulți alții au fost și ei infectați cu COVID-19 în ultimele săptămâni.

Adi Mutu, dedicaţii cu manele, pentru prieteni. Ce manelist i-a cântat la masă

Luis Gabriel, ascensiunea „diamantului” care a luat cu asalt muzica din România: „Cred că omenia trebuie să fie mai presus de orice”

Revenit din Franța, pentru că nu s-a acomadat la echipa de fotbal unde juca, în timpul izolării din pandemie a început să cânte. Din pasiune a început să se filmeze cu telefonul, după care a început să investească din ce în ce mai mult.

Cântărețul a recunoscut că i-a luat 45 de minute să compună toată piesa, iar lucrurile i-au ieșit din prima. Singurul hop a fost unul ușor de trecut: „eu cântam în albaneză, iar în română ziceam toate bijuteriile. Apoi am zis toate diamantele și a ieșit.”

La momentul respectiv, Luis Gabriel nu s-ar fi gândit nicio secundă că va ajunge locul 1 în trendingul de pe Youtube și nici viral pe TikTok, însă oamenii care l-au ascultat s-au lăsat cuceriți încă din prima clipă de vocea lui, astfel că piesa a ajuns la aproape 100 de milioane de vizualizări.