Gabriela Cristea, desființată de români după și-a filmat soacra în timp ce gătea. „Știți ce-mi place? Face ea de mâncare”

Gabriela Cristea nu mai are nevoie de nicio introducere, mai ales că este în atenția românilor deja de foarte multă vreme. Recent, prezentatoarea s-a afișat pe rețelele sociale alături de soacra ei, însă internauții nu au văzut cu ochi buni postările Gabrielei Cristea. Aceștia au criticat-o pe Gabriela Cristea pentru că o filma pe femeie, în timp ce aceasta gătea.

18 mart. 2024, 10:42
Gabriela Cristea, desființată de români după și-a filmat soacra în timp ce gătea. „Știți ce-mi place? Face ea de mâncare”

Recent, Gabriela Cristea a postat, pe rețelele sociale, câteva imagini cu soacra ei, însă oamenii nu au văzut cu ochi buni postările prezentatoarei de televiziune.

Citește și Gabriela Cristea și Tavi Clonda, concediați printr-un mesaj: „Sunt semi în panică. O să văd cum mă descurc”

Recent, prezentatoarea s-a afișat pe rețelele sociale alături de soacra ei, însă internauții nu au văzut cu ochi buni postările prezentatoarei de televiziune.

Internauții au criticat-o pe Gabriela Cristea pentru că o filma pe femeie, în timp ce aceasta gătea.

Vedeta a stârnit o sumedenie de păreri, după ce a postat mai multe imagini alături de soacra sa.

Pare că prezentatoarea TV adoră să petreacă timpul în compania mamei lui Tavi Clonda, motiv pentru care, recent, a postat-o pe femeie pe Facebook.

Zilele trecute, Gabriela Cristea a sărbătorit ziua de naștere a uneia dintre fetițele sale. Prezentatoarea TV s-a pregătit meticulos pentru acest eveniment și a organizat totul în detaliu pentru o petrecere pe cinste.

Desigur, toată familia trebuie să fie prezentă la astfel de evenimente, motiv pentru care a fost prezentă și mama lui Tavi Clonda.

Gabriela Cristea consideră că o zi de duminică perfectă înseamnă să petreacă timp alături de familie și să se bucure de momente de liniște, savurând mâncarea delicioasă și vorbind cu persoanele dragi.

Dacă bunica a fost prezentă, nu a stat cu mâinile în sân. Femeia i-a dat o mână de ajutor prezentatoarei de televiziune. Mai exact, a gătit unul dintre felurile de mâncare preferate ale nepoților ei, și anume, ciorbă de perișoare.

În același timp, nici Tavi Clonda nu a stat cu mâinile în sân, pentru că artistul s-a ocupat de curățenia casei.

„Știți ce-mi place cel mai mult și cel mai mult? Când vine soacra mea la mine, face ea mâncare. Ne răsfață pe toți, soțul dă cu aspiratorul și bunica e în acțiune! Ciorbă de perișoare și ce bine arată, buni!

Vreau să zic că miroase și foarte bine. Ne-am învârtit, ne-am răsucit, n-aveam din ce să facem ciorbă, am sunat-o pe vecina mea, Dana, ca să nu mai ieșim la cumpărături, că așa e treaba. Să avem și noi o duminică în familie în care să ne relaxăm”, a povestit Gabriela Cristea pe rețelele de socializare.

”Poate înveți de la ea”

Cum românii au mereu păreri, așa s-a întâmplat și în cazul de față. După ce au văzut gestul bunicii copiilor, aceștia au apreciat modul în care vârstnica are grijă de familia ei.

Deși cele două par că au o relație foarte frumoasă, gurile rele nu s-au abținut și au lăsat câteva păreri în secțiunea de comentarii.

Au remarcat, de asemenea, relația pozitivă pe care o păstrează cu soacra sa, chiar și în contextul unei relații complicate cu părinții săi.

Citește și Triunghi amoros cu Gabriela Cristea – Tavi Clonda şi o persoană sexy misterioasă, care i-a spus că e însărcinată. Cum s-a dat de gol soţul prezentatoarei TV

„Felicitări, bunica!”, „Duminica este pentru odihnă, dar mâncarea (ciorba) și spălatul vaselor sunt necesare. Buni are suflet mare și este unică, precum orice femeie!”, „Ce culori! Gustul cred că super deosebit de delicios!!”, „După sufletul vostru! Oamenii mei dragi mie. O familie de nota zece. Felicitări!”, „Soacra ta este o adevărată gospodină și nu este pe toate rețelele de socializare cu minunatele rețete. Poate înveți măcar de la ea ceva bun”, ”Bravo ei, la vârsta ei oare tu cum o să fii?”, „Săraca femeie, o zăpăcești”, au fost doar câteva dintre comentariilor internauților.