Şumudică i l-a „furat” pe Silviu Lung Jr. lui CFR Cluj. Portarul Astrei semnează cu Kayserispor

Silviu Lung Junior este 99% jucătorul turcilor de la Kayserispor. Digisport notează că Astra Giurgiu a bătut marţi seara palma cu formaţia lui Şumudică, pentru o sumă de transfer ridicolă pentru un portar de naţională, 350.000 euro.

20 iun. 2017, 18:04
Şumudică i l-a „furat” pe Silviu Lung Jr. lui CFR Cluj. Portarul Astrei semnează cu Kayserispor

Ioan Niculae, patronul giurgiuvenilor, a acceptat oferta turcilor de la Kayserispor în semn de mulţumire faţă de atitudinea portarului în perioada petrecută la Astra.

În urmă cu două zile, Silviu Lung Jr. era anunţat că fiind următorul portar al lui CFR Cluj, însă acesta a fost deturnat de Marius Şumudică, noul antrenor al lui Kayserispor, din drumul către Ardeal. De altfel, Gigi Becali, patronul Stelei, spunea luni: „Lung nu mai merge la CFR. L-a luat deja Şumudică în Turcia. Dacă va spun, înseamnă că ştiu. Ce, eu spun prostii?„.

Silviu Lung Jr. a apărat poarta Astrei timp de șase sezoane, după ce a semnat cu fosta campioană a României în 2011, după dezafilierea Universității Craiova. Acesta a jucat de 213 pentru giurgiuveni. 161 dintre aceste partide au avut loc în Liga 1, iar 36, în cupele europene.