Şumudică îi dă replica lui Dică: Săracul, el şi după nume e jumătate din Şumudică. E Şumu-dică

Marius Șumudică, antrenorul Astrei Giurgiu, i-a răspuns lui Nicolae Dică, după atacul violent al secundului stelist de la finalul meciului cu FC Voluntari.

29 sept. 2015, 06:27
Şumudică îi dă replica lui Dică: Săracul, el şi după nume e jumătate din Şumudică. E Şumu-dică

Îl respect pe Dică pentru tot ce a făcut că fotbalist, a fost un fotbalist mult mai bun decât mine, a avut realizări mult mai mari. Mai departe… îi pâlpâia vocea săracu’, precum felinarul ăla care se stinge când mai are puţin din lumânare. Se vedea că este intoxicat, trimis în faţă opiniei publice să facă lucrul asta. Mă supără atitudinea lui. Dacă tot a luat trei titluri anul trecut sub bagheta lui Gâlcă, să nu uităm că plângea peste tot de ce e lăsat acasă. El săracu’ este şi după nume 50% din Şumudică. E Sumu-dică, rămâne 50% pe final aşa…

Citeşte şi Nicolae Dică, replică jignitoare la adresa lui Şumudică: Bine că a recunoscut că e prost

De-acum, dacă vrea să între într-o polemică, o să trimit şi eu preparatorul fizic. Eu vorbesc cu MM Stoica, cu domnul Argăseală, ce să vorbesc eu cu Dică? Mă aşteptăm să apară cineva împins de la spate, să vorbească de mine. Nu mă supărăm dacă o făcea oricine altcineva. Nu mă supăr nici acum, că nu mă ating vorbele unuia care, săracul, pune coperte. Acest personaj e ss-ist, de-abia aruncă vorbe, n-aţi văzut ce-i iese prin strungăreaţă când vorbeşte!?„, a spus Şumudică la Dolce Sport.