Şumudică, mesaj emoţionant, transmis cu lacrimi în ochi, pentru fanii Rapidului: Vreau să mi se facă iar pielea de găină VIDEO

Marius Şumudică, antrenorul lui Kayserispor, a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor giuleşteni, cu doar două zile înainte de derby-ul Steaua-Rapid, programat sâmbătă, 14 aprilie, de la ora 19:45, pe Arena Naţională. Pe finalul filmuleţului, Şumudică a avut lacrimi în ochi.

12 apr. 2018, 14:59
Şumudică, mesaj emoţionant, transmis cu lacrimi în ochi, pentru fanii Rapidului: Vreau să mi se facă iar pielea de găină VIDEO

Rapid sunteţi doar voi! Cu toţii ştiţi ce este în sufletul meu şi ce este sufletul meu. Ştiţi că doar strigătele voastre de luptă mă fac să plâng sau să trag de mine. În alte părţi dacă muncesc, doar în Giuleşti pot să respir, cu voi. S-au schimbat multe şi se vor mai schimba, dar un singur lucru va rămâne: voi, nebunii, fanaticii. Rapid înseamnă doar voi. Restul e trecător şi nu contează. Vă rog să urlaţi sâmbătă cât puteţi, să simt că renaştem. Vreau să aud şi eu până aici până unde sunt, să mi se facă iar pielea de găină şi să strig cu voi ca şi când aş fi acolo: Forza Rapid„, a fost mesajul lui Marius Şumudică pentru suporterii Rapidului.

Citeşte şi STEAUA – RAPID. A fost stabilită televiziunea care va transmite derby-ul din LIGA 4

La rândul său, Cristi Săpunaru a avut şi el un mesaj pentru suflarea vişinie şi visează ca suporterii să fie la fel de uniţi cum erau în trecut. „De la un copil al Giuleştiului cu dragoste. Ce mult mi-aş fi dorit să fiu şi eu sâmbătă seară pe Arena Naţională. În teren, în peluză, nu conta, important era să fiu alături de voi. Adică alături de Rapid pentru că voi sunteţi Rapid, aţi fost întotdeauna. Iar eu sunt un copil crescut alături de voi în Giuleşti. De când aştept ziua asta… Este ca ziua renaşterii pentru mine şi sper ca totul să redevină aşa cum a fost. Promit că am să mă întorc lângă voi. Asta dacă aş fi plecat vreodată de lângă voi. Vă iubesc şi te iubesc Rapidului„, a spus şi Cristi Săpunaru.