Şumudică, primul scandal la CFR Cluj. L-a exclus din lot pe Chipciu: scene şocante la antrenament!

CFR Cluj joacă miercuri cu Young Boys, în turul III al preliminariilor Champions League, dar situația din club nu e una liniștită. Marius Șumudică a luat o decizie radicală: l-a exclus pe Alex Chipciu din lot!

02 aug. 2021, 21:02
Şumudică, primul scandal la CFR Cluj. L-a exclus din lot pe Chipciu: scene şocante la antrenament!
Alex Chipciu, exclus din lot de Marius Şumudică / foto: GSP

Şumudică, primul scandal la CFR Cluj. Mijlocașul de 32 de ani a avut o ieșire nervoasă în timpul antrenamentului. În timpul unui joc de 4 contra 2, Chipciu a fost lovit în față cu mingea de portarul Otto Hindrich și a reacționat violent. Șumudică nu a fost de acord cu gestul lui Chipciu, astfel că acesta a fost exclus din lot, anunţă Look Sport.

Şumudică, primul scandal la CFR Cluj

„A spus că este foarte nervos şi nu poate continua antrenamentul. Din momentul acela, pentru mine a fost următorul pas să anunţ conducerea clubului să fie scos de pe lista UEFA şi să nu mai continue în acest grup, pentru că nu am nevoie de astfel de jucători.  El a ales drumul, singur. Nu stau să fac un caz Chipciu acum, este un jucător valoros, pe care eu l-am băgat de când am venit. A marcat un gol care ne-a calificat, nu cred că trebuia să aibă atitudinea asta.  Până în momentul de faţă mă aşteptam la nişte scuze, dacă ar fi vrut să facă un pas de reconciliere. Nu le-am primit, de fapt nici nu trebuia să mi le ceară mie, trebuia să le ceară grupului.  Drumurile noastre se despart, din momentul de faţă Chipciu nu mai face parte din lotul CFR-ului. Asta este decizia strict a antrenorului Şumudică”, a spus antrenorul celor de la CFR Cluj.

CFR Cluj – Ferencvaros sau Slavia Praga în play-off-ul UCL dacă va trece de Young Boys. Dacă nu, va juca în play-off-ul UEL cu Steaua Roşie sau Sheriff Tiraspol

Adus în iarna lui 2020, Chipciu a jucat 8 meciuri în acest sezon pentru CFR Cluj și a marcat un gol, în prelungirile meciului cu Banja Luka, din turul II, reușita fiind decisivă pentru calificare. Este cel mai bine plătit fotbalist al campioanei României, cu un salariu 30.000 de euro pe lună!