Sunt ași în pat. Top 3 zodii care fac amor pasional!

Află cum iubesc bărbații în funcție de zodie – care sunt cele mai bune zodii la pat.

18 ian. 2018, 16:31
Sunt ași în pat. Top 3 zodii care fac amor pasional!

1. Taur

Taurii sunt guvernați de Venus, planeta iubirii. Acest lucru îl face pe Taur unul dintre cei mai talentați și carismatici iubiți din tot zodiacul. Dacă ai ocazia să petreci măcar o noapte cu un bărbat Taur, nu o vei uita prea curând și vei fi surprinsă de cât de satisfăcătoare va fi.

Taurii sunt și extrem de tandri, nu se grăbesc în pat și fac totul pentru ca partenera lor să se simtă ca o regină atunci când fac amor. Taurii sunt generoși și adoră să provoace plăcere partenerei în pat. Nu vei dormi prea mult noaptea dacă alegi să o petreci în patul unui Taur.

Partenerii ideali pentru Tauri sunt Taurii, Balanțele, Scorpionii și Săgetătorii. Ele sunt zodiile pe care Taurul le ajută să fie în al 9-lea cer atunci când fac amor.

 

2. Balanță

Balanțele sunt și ele guvernate de planeta iubirii, de Venus. Este un semn care are nevoie de amor ca de aer, este extrem de carismatic și atrage persoanele ca un magnet. Să facă amor e esențial pentru fericirea unei Balanțe.

Balanțele au un comportament extrem de elegant și de rafinat în pat, iar primul lor gând este să dea un adevărat spectacol pentru partenera lor. Femeile care au o relație cu bărbatul Balanță vor fi răsfățate la maximum și se vor simți ca niște prințese în pat cu iubitul lor Balanță.

Balanțele sunt persoane extrem de generoase și adoră să facă pe placul partenerei când fac amor. Scopul lor este ca partenera să fie în al 9-lea cer de fiecare dată când trec la fapte împreună. Balanțele sunt compatibile cu o altă Balanță, cu Taurii, Scorpionii sau Leii.

 

3. Scorpion

Scorpionii sunt și ei niște iubiți pe cinste. Tuturor le este greu să reziste șarmului irezistibil al unui Scorpion. Scorpionii se lasă pradă iubirii pasionale și adoră să fie creativi în pat, nu refuză niciodată să încerce poziții noi.

Partenera unui bărbat din zodia Scorpion nu se va plânge niciodată că se plictisește în pat. Scorpionii pot fi și extrem de posesivi și se așteaptă ca partenera lor să domine atunci când fac amor. Știu să-și surprindă și să-și încânte partenera cu creativitatea lor ieșită din comun.

Uneori, este greu să îți dai seama că Scorpionii se descurcă atât de bine în pat, dar odată ce ajungi până în acel punct cu unul, vei fi mulțumită de alegerea făcută. Scorpionii se înțeleg de minune în pat cu un alt Scorpion, cu Taurii, Balanțele, Racii și Peștii.