„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Cum arată concurenţii în costum de baie FOTO INCENDIAR

"Sunt celebru, scoate-mă de aici!": Deşi a avut premiera recent, show-ul "Sunt celebru, scoate-mă de aici!" devine din ce în ce mai popular. În fiecare ediţie toţi concurenţii trec prin probe de foc şi încearcă să se acomodeze cu traiul din jungla africană. Recent, câţiva dintre concurenţi s-au putut bucura şi de primul lor duş, iar imaginile cu vedetele la bustul gol au făcut senzaţie printre telespectatori.

18 feb. 2015, 10:55

„Sunt celebru, scoate-mă de aici!”: Concurenţii show-ului „Sunt celebru, scoate-mă de aici!” au fost nevoiţi să renunţe la pudoare şi să profite din plin de primul duş făcut în mijlocul junglei, duş care le va rămâne întipărit pentru mult timp în memorie, scriu cei de la Click!.

„Sunt celebru, scoate-mă de aici”. Care sunt vedetele care vor mânca cele mai ciudate lucruri

Cel mai îndrăzneţ dintre toţi a fost Mihai Trăistariu, care a decis să meargă la duş complet gol. El a făcut senzaţie cu această decizie, deoarece cele mai curioase colege l-au spionat în timpul duşului. Următorul concurent îndrăzneţ a fost Dorian Popa, care a ales să rămână în boxeri la primul său duş, şi asta spre deliciul colegelor sale care nu şi-au putut lua privire de la el.

Văzând că băieţii au fost foarte îndrăzneţi, şi fetele au urmat pe acelaşi principiu. Andreea de la Masterchef a făcut duş în costum de baie, etalându-şi astfel corpul bine lucrat în sala de fitness. Şi Ruby le-a arătat domnilor de acasă şi din preajmă că deţine adevărate comori. Artista a făcut duş într-o pereche de pantaloni trei sferturi şi într-un sutien alb din dantelă.

Citeşte şi  Gina Pistol primeşte o sumă COLOSALĂ pentru participarea în emisiunea „Sunt celebru, scoate-mă de aici!”


loading...