„Sunt prea mici”: Rudele lui Sida de la ţară sunt foc şi pară. Nu au fost invitate la nuntă

În timp ce invitaţii cu ştaif îşi pregătesc cele mai bune ţinute pentru nunta Elenei Băsescu, în satul în care s-a născut mirele, Mălureni de Argeş, rudele acestuia par să se fi împăcat cu ideea că nu se vor număra printre nuntaşi. Mai puţin o mătuşă, care tot speră şi aşteaptă încă invitaţia. În schimb, unchiul miresei, Mircea Băsescu, este nespus de bucuros de apropiatul eveniment.

RomaniaTV.net
31 aug. 2012, 10:03

În Mălureni, judeţul Argeş, satul în care a crescut până la şase ani Bogdan Ionescu, viitorul ginere al preşedintelui, oamenii sunt bucuroşi că fiica celui dintâi om în stat va fi una „de-a lor”, scrie cancan.ro.

Nu şi rudele de sânge ale viitorului ginere al preşedintelui. „De ce să nu ne invite şi pe noi la nntă? Noi de ce să nu venim? Nu sunt şi ei tot oameni, ca noi? Ea (Elena Băsescu, n.red.) nu e şi ea tot ca noi?”, a spus mătuşa, care abia terminase lucrul în grădină.

Primarul din comună pare să aibă o explicaţie cu privire la întârzierea invitaţiilor la nunta fiicei preşedintelui Băsescu. „Noi suntem prea mici. Ce să căutăm noi printre Vuittoanele lor? Ar fi chiar nepotrivit”, a spus primarul.

Ca orice om, bineînţeles că mă bucur, mi se mărită o nepoată. Şi Elenei, şi noului meu nepot, Bogdan, le urez casă de piatră, să aibă o căsnicie fericită, iar mie nu îmi mai rămâne decât să aştept venirea pe lumea a nepoţilor mici, că de ăştia mari sunt sătul”, a spus Mircea Băsescu, pentru ziarulring.ro.