„Sunt un Orb… De Dragoste”, în 14 februarie, cu Horaţiu Valentin Mălele şi Adrian Naidin

“De dragoste pentru iubita mea“, “de dragoste animalieră”, vestimentară sau, de ce nu, “de dragoste pentru guvern şi pentru partid”, îndrăgostitul, cu nume predestinat parcă, Horaţiu Valentin  Mălaele, actor de geniu şi jongler consacrat în zona emotiilor, va urca pe scena de Valentine’s Day pentru o declaraţie de iubire pe versuri romantice, într-o ediţie extraordinară a spectacolului “Sunt un orb”.

RomaniaTV.net
30 ian. 2014, 14:41
„Sunt un Orb… De Dragoste”, în 14 februarie, cu Horaţiu Valentin Mălele şi Adrian Naidin

Il va avea alaturi, in premiera in acest spectacol, pe violoncelistul Adrian Naidin, un artist care si-a sedus publicul cu o combinatie de world music, muzica de camera si folclor romanesc, pe un violoncel care atinge note de-o frumusete si perfectiune rare.

Spectacolul, care va fi prezentat in editie speciala, va avea loc pe 14 februarie, de la ora 19.00, la Sala Cinema Patria din Bucuresti. Umorul irezistibil al insinuantului Brumaru, intelesurile subtile ale lui Marin Sorescu sau vibratiile delicate ale boemului Nichita Stanescu – sunt doar cateva dintre promisiunile unui spectacol de gala, in cursul caruia poeti atat de diferiti ca stil sau gandire, vor fi deslusiti, cu naturalete si in cheie proprie, de geniul comic Horatiu Malaele.

Indragostit, la randul sau, de arta, Adrian Naidin, un artist confirmat de muzicianul leton Mischa Maisky, care i-a fost profesor, si de regizorul grec Mihalis Kakogiannis – care i-a fost admirator, va explora o zona inefabila de sensibil, iubirea, cu nenumaratele ei sensuri, pe care le traduce in sunete si le va impartasi, sincer si personal, celorlalti.

Biletele au fost puse in vanzare la casieria Cinematografului Patria din Bucuresti, la standul Vreau Bilet din Unirea Shopping Center (etaj 2), Teatrul National si online pe www.vreaubilet.ro, www.bilet.ro, www.eventim.ro, www.bilete.ro sau in oficiile Postei Romane, in magazinele INMEDIO si Germanos semnalizate Bilete.ro.


loading...