„Sunt un soţ mai bun după ce am învins cancerul”

Actorul american Michael Douglas a acordat recent un interviu în care a spus că a devenit ”un soţ mai bun” după ce a ieşit învingător din lupta cu cancerul oral cu care a fost diagnosticat în 2010, informează contactmusic.com.

10 apr. 2017, 10:49
„Sunt un soţ mai bun după ce am învins cancerul”

Starul hollywoodian, în vârstă de 72 de ani, a fost diagnosticat cu cancer oral în 2010 şi spune că după ce a învins boala a devenit tot mai determinat să petreacă mai mult timp în compania soţiei sale, actriţa Catherine Zeta Jones, în vârstă de 47 de ani, şi a copiilor lor, Dylan, în vârstă de 16 ani, şi Carys, în vârstă de 13 ani.

Cei doi actori s-au despărţit pentru o scurtă perioadă în 2014, însă au decis să se împace şi să ofere căsniciei lor o nouă şansă.

”Trebuie ca ambii parteneri să îşi dorească acest lucru. Fiecare mariaj are problemele sale. Cred că dacă eşti suficient de norocos pentru a privi lucrurile în perspectivă şi dacă vrei să faci lucrurile să meargă, trebuie să îţi doreşti mai întâi să încerci, apoi poţi să reuşeşti în acest demers”, a declarat Michael Douglas.

”Apoi, după ce noi doi am reuşit să facem acest lucru, împăcarea ne-a adus mai aproape ca niciodată – suntem ca acum 17 ani. Faptul că am învins cancerul în stadiul IV mi-a oferit o nouă perspectivă asupra vieţii. Mi-a permis sîă petrecut mai mult timp cu soţia şi copiii, pentru a le oferi sprijin”, a mai spus actorul american.

”Atunci când depăşeşti vârsta de 70 de ani, nu mai primeşti aceleaşi roluri ca în trecut. Şi asta m-a făcut să apreciez faptul că am fost binecuvântat să am în viaţa mea o familie precum a mea”, a adăugat starul hollywoodian.

Michael Douglas a făcut aceste declaraţii în cadrul unei sesiuni de întrebări şi răspunsuri organizată cu ocazia TCM Classic Film Festival, la cinematograful Ricardo Montalban din Los Angeles.

Michael Douglas a suferit de cancer la nivelul limbii, după ce, iniţial, a dezvăluit că a fost diagnosticată cu cancer al gâtului.

Starul american a explicat ulterior că a fost sfătuit să nu dezvăluie diagnosticul real – cancer al limbii – din cauza riscurilor generate de această boală, care poate să cauzeze desfigurări faciale, iar el se afla în acel moment pe punctul de a porni într-un turneu de promovare a unui film.

Michael Douglas, născut pe 25 decembrie 1944, este fiul celebrului actor Kirk Douglas şi s-a remarcat mai întâi în televiziune, graţie rolului pe care l-a interpretat în serialul poliţist ”Străzile din San Francisco”. A câştigat un premiu Oscar în 1976, în calitate de producător al filmului ”Zbor deasupra unui cuib de cuci”, şi un alt premiu Oscar, în 1988, pentru rolul principal pe care l-a interpretat în filmul ”Wall Street”. A jucat în peste 55 de filme, lungmetraje artistice şi de televiziune, între care ”Atracţie fatală” (1987), de Adrian Lyne, ”Wall Street” (1987), de Oliver Stone, ”Instinct primar” (1992), de Paul Verhoeven, ”Wonder boys” (2000), de Curtis Hanson, şi ”It runs in the family” (2003), de Fred Schepisi, unde joacă alături de tatăl şi mama sa şi de unul dintre fii, Cameron.