SUPA MINUNE care omoară cancerul şi alte boli

Potrivit unui studiu realizat de catre Institutul National de cercetare a Cancerului din SUA, dar si unor cercetari realizate la Spitalul Universitar de Copii din Heidelberg, Germania – genisteina, un derivat continut in plante pe baza de izoflavonoizi are abilitatea de a distruge celulele canceroase atacandu-le mecanismul lor de hranire si reproducere, ceea ce inseamna ca, dupa un timp, acestea vor fi anihilate. Soia organica fermentata distruge celulele canceroase.

RomaniaTV.net
23 ian. 2017, 21:25
SUPA MINUNE care omoară cancerul şi alte boli

Potrivit lui Dr. Mercola consumul celor mai multe dintre produsele de soia a fost legat de cancerul la san si de afectarea negativa a creierului cu o singura exceptie: soia organica fermentata. „Poate ca ati auzit de durata mare de viata a japonezilor si a faptului ca rata de imbolnavire cu cancer este mai mica decat in randul americanilor iar acest lucru se datoreaza consumului de soia – insa ei consuma soia fermentata”, a subliniat Mercola.

Beneficiile consumului de supa Miso:

– actioneaza asemenea unui antioxidant puternic, protejand celulele de atacul radicalilor liberi din radiatii si poluanti chimici;

– impiedica cresterea nivelului de estrogen in organism;

 Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR.RO.