Supărată că are o amantă mai tânără, Israela l-a pârât pe fostul iubit că se droghează

Războiul dintre Israela Vodovăz (68 de ani) şi Simina Armonia (41 de ani), amanta soţului său, scoate la iveală detalii din viaţa tumultoasă a lui Liviu Arteni. Femeia de afaceri a acuzat-o pe rivală că l-a determinat pe bărbat să-şi reia vechile obiceiuri şi să consume alcool, dar şi să fumeze substanţe interzise.

06 oct. 2016, 08:11
Supărată că are o amantă mai tânără, Israela l-a pârât pe fostul iubit că se droghează

Liviu Arteni a plecat în această primăvară din casa Israelei, iar de atunci prietenii nu mai ştiu nimic de el. Cel mai bun amic al său a intervenit telefonic la Antena 1 şi a mărturisit că se teme pentru viaţa lui Liviu. „Israela este un om foarte periculos. Are relaţii peste tot şi cred că Liviu din acest motiv nu se mai întoarce acasă, de frica ei”, a spus Ioan la „Un show păcătos”.

Nervoasă că amicul lui Liviu a spus aceste lucruri despre ea, femeia de afaceri a răbufnit şi l-a acizat şi ea pe Ioan că el cultivă substanţe interzise, iar unul dintre clienţii era chiar Liviu. „A recunoscut şi el că fumează, nu este nicio noutate. Lua de la Ioan ţigări speciale crescute în ghiveci. A fumat şi cu doamna educatoare ( n.r. amanta Simina Armonia), care este şi ea alcoolică şi l-a făcut pe Liviu să bea în continuare, deşi el avusese o perioadă de pauză. Din cauza acestor femei care intră în pantalonii bărbaţilor însuraţi, abuzatorii căsătoriţi vin acasă şi se răzbună pe soţii”, a spus Israela la Antena 1.

Deşi şi-au spălat câteva luni bune rufele murdare la televizor, Israela şi Liviu nu au divorţat oficial. Femeia a rămas să locuiască singură la Bucureşti, iar el a plecat din ţară. A trecut prin Belgia şi Olanda, iar acum cel mai probabil s-ar afla în Franţa.