Super-bilet jucat de un bucureştean la winmasters: şi-a înmulţit banii de 138 ori

Casa de pariuri online winmasters.com anunţă încă o poveste de succes a unui jucător român care a ales să îşi încerce norocul şi cunoştinţele sportive pe platforma winmasters.

11 oct. 2016, 12:49

Recent, un jucător din Bucureşti, pe nume “Catalin O”, a câştigat un bilet surprinzător, cu o cotă cumulată de 138, după ce a pariat 45 RON  pe un bilet combo de 6 şase meciuri. Astfel, a intrat în posesia unei sume de 6231,10 RON.

Biletul câştigător:

Austria – Ţara Galilor – Ambele Echipe Marchează (2.02)

FC Brest – Dinamo Bucureşti – Rezultat Final 2 (2.80)

FC Magdeburg – Hamburger SV – Rezultat final 2 (2.08)

Turcia – Ucraina – Total Goluri Turcia – Peste 1.5 (2.48)

Kosovo – Croaţia – Oaspeţii Marchează în Ambele Reprize(2.26)

Arabia Saudită – Australia –  Oaspeţii Marchează Peste 1.5 Goluri (2.10)

winmasters.com, una dintre cele mai respectate case de pariuri din România, oferă clienţilor săi o arenă internațională de gaming, o platformă completă, ce pune la dispoziţia pasionaţilor de online pariuri sportive, cazinou, poker și jocuri, într-un mediu prietenos și incitant. winmasters.com este un brand de gaming dezvoltat în concordanță cu nevoile jucătorilor, în urma unui feedback activ primit de la aceştia. Site-ul oferă o platformă extrem de receptivă,  orientată către fiecare utilizator în parte, bazată pe o interfață modernă, uşor de personalizat şi organizat, oferind acces instant către cele mai importante informații.

Brandul winmasters.com a fost dezvoltată de o echipă profesionistă, cu vaste cunoștințe și experiență în industria de gaming, oferind românilor cea mai bună experiență de jocuri de noroc existentă în online.