SUPER BOWL 2016 LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Cinci veterani americani au participat la toate ediţiile de pănă acum

SUPER BOWL 2016 LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Cinci veterani americani, care vor participa la meciul dintre Denver Broncos şi Carolina Panthers, de luni dimineaţă, au fost prezenţi la toate ediţiile Super Bowl, informează NBC.  Meciul dintre Denver Broncos și Carolina Panthers va avea loc duminica noapte, de la ora 01:00, pe Dolce Sport 1.

RomaniaTV.net
07 feb. 2016, 16:13
SUPER BOWL 2016 LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Cinci veterani americani au participat la toate ediţiile de pănă acum

SUPER BOWL 2016 LIVE VIDEO DOLCE SPORT: Sylvan Schefler, Lew Rappaport, Al Schragis, Larry McDonald şi Harvey Rothenberg sunt cei cinci prieteni care au văzut, de la faţa locului, toate ediţiile Super Bowl. Veteranii americani, cu vârste cuprinse între 70 şi 85 de ani, au plătit câte 10 dolari pentru biletele cumpărate la partida, din 1967, de la Los Angeles, dintre Green Bay Packers şi Kansas City Chiefs, care nu purta, pe atunci, titulatura de Super Bowl. Grupul de prieteni este cunoscut sub numele „The Super Bowl Five” şi va fi prezent la finala cu numărul 50 din liga profesionistă de fotbal american (NFL), organizată, luni dimineaţă, la Santa Clara, în California.

Cei cinci şi-au confecţionat haine şi inele speciale, imprimate cu numele grupului, şi deţin un cal de curse cu acelaşi nume. Patru dintre ei au crescut în New York. În cei 49 de ani în care au fost prezenţi la Super Bowl, nu au încălcat regula de a veni fără neveste.

„Nimic nu este veşnic. Toţi înţelegem acest lucru, dar noi am avut şansa de a ajunge la ediţia cu numărul 50”, a pus Rothenberg, în cadrul unei emisiuni de la NBC.

Două dintre momentele favorite ale grupului „The Super Bowl Five” sunt ratarea lui Scott Norwood, din meciul Buffalo Bills – New York Giants, scor 19-20, din ediţia a 25-a, în anul 1990, şi victoria celor de la New York Giants, cu scorul 17-14, în faţa lui New England Patriots, în 2008.

„M-am gândit la Super Bowl 60, unde vom merge pentru a-l vedea şi dacă vom mai juca golf. La aceste lucruri m-am gândit”, a spus Rappaport.

Cele mai bune spoturi publicitare de la Super Bowl 2016

Este deja cunoscut de toată lumea interesul enorm arătat de publicul american pentru finala Campionatului de Fotbal American (NFL). Odată cu faima competiției vin și banii din publicitate, iar companiile nu se zgârcesc când vine vorba despre unul dintre cele mai urmărite meciuri din America de Nord. 

Anul trecut un spot de 30 de secunde a costat, în medie, 4,5 milioane de dolari, iar în 2016 se pare că a fost depășită bariera de 5 mili. USD Iată, mai jos, câteva dintre cele mai bune spoturi din acest an. Care este cel mai reușit? 

Honda Ridgeline – A New Truck to Love