SUPER OFERTA care îi creşte cota lui CHIRICHEŞ. E dorit de CEL MAI BUN antrenor din lume

VLAD CHIRICHEŞ este pe cale să o părăsească pe Tottenham la sfârşitul acestui sezon, fundaşul român având oferte de la mai multe cluburi europene importante. Este foarte probabil ca el să rămână însă în Premier League.

08 mai 2014, 10:29
SUPER OFERTA care îi creşte cota lui CHIRICHEŞ. E dorit de CEL MAI BUN antrenor din lume

VLAD CHIRICHEŞ este pe cale să facă pasul către Big Four, căpitanul naţionalei României fiind printre preferaţii lui Jose Mourinho pentru postul de fundaş central.

Antrenorul Jose Mourinho are nevoie urgentă de apărători, în condiţiile în care la finele actualului sezon în va expira contractul lui John Terry (33 ani), înţelegerea nefiind prelungită. Mai mult decât atât, Chelsea s-ar putea despărţi de un alt apărător central, David Luiz, stilul de joc al brazilianului nefiind pe placul lui The Special One. De altfel, David Luiz are ofertă concretă de la PSG, care-l doreşte la pachet cu belgianul Eden Hazard.

Citeşte şi Vlad Chiricheş, mort de beat la ieşirea din club. Imagini incredibile cu căpitanul naţionalei

Despre posibilul transfer al lui VLAD CHIRICHEŞ la Chelsea a scris Football Direct News, care a specificat că românul a fost atent monitorizat de Mourinho, iar Chelsea ar plăti în schimbul său suma de 12 milioane euro, cu 2,5 milioane de euro mai mult decât i-a plătit Tottenham Stelei, vara trecută.

VLAD CHIRICHEŞ a jucat pentru Tottenham în acest sezon în 23 de partide, în toate competiţiile şi a marcat un gol, împotriva lui Fulham, în luna decembrie.