Super-ofertă la LIDL! Produsul adorat de români revine pe rafturi de luni, 5 iunie. Va fi bătaie la casele de marcat

LIDL se întrece în oferte care mai de care mai atractive. De luni, 5 iunie, românii vor regăsi pe rafturile retailerului german un produs pe care îl adoră, la un super-preț.

03 iun. 2023, 20:54
Super-ofertă la LIDL! Produsul adorat de români revine pe rafturi de luni, 5 iunie. Va fi bătaie la casele de marcat
Super-ofertă la LIDL! Produsul adorat de români revine pe rafturi de luni, 5 iunie

Produsul adorat de români revine pe rafturi de luni, 5 iunie. Este vorba despre un produs nelipsit de pe mesele românilor, la prânz și cină, pe care atât cei mici cât și cei mari îl adoră, fie la cuptor, fie în salate, supe sau ciorbe.

Citește și La ce preț se vinde o pereche de șosete Lidl pe OLX. Adidașii se vând și ei cu peste 1.000 de euro. De ce sunt produsele atât de speciale și scumpe

Produsul adorat de români revine pe rafturi de luni, 5 iunie

Reprezentanții LIDL au anunțat că de luni, 5 iunie, pe rafturile supermarketului clienții vor găsi jumătate de pui la doar 2,49 de lei suta de grame, însă atrag atenția că stocul este unul limitat așa că cei care doresc să prindă oferta trebuie să fie vigilenți.

Oferta celor de la LIDL va fi valabilă întreaga săptămână, de luni, 5 iunie, până duminică, 11 iunie.

În catalogul online LIDL de săptămâna viitoare se află mai multe alimente la reducere, precum cârnați din carne de vită și oaie, la 17, 99 lei, frigărui de porc, marinate, la 2,99 lei, vrăbioară de mânzat, la 8,49 lei, baton cu măsline, la 1,49 lei sau corn cu ciocolată, la 3,99 lei.

Mai mult, din mega-oferta LIDL vor face parte și legume precum ardeiul gras roșu, pe care românii îl vor achiziționa cu 12,99 lei kilogramul de la 16, 99 lei, sau castraveți cornișon, la 3, 49 kilogramul, de la 4, 49 lei. Pe lângă acestea, varza albă va fi pe rafturi la 2, 99 lei kilogramul, de la 3, 99 lei, în intervalul 5 iunie-11 iunie 2023.

Metoda ingenioasă prin care LIDL vrea să pună capăt risipei alimentare

În ultimii ani, risipa alimentară a atins cote uriașe spre groaza activiștilor de mediu, dar și a autorităților care caută metode disperate de a reduce acest fenomen. LIDL a găsit o metodă ingenioasă prin care declară război risipei alimentelor.

Mai mult, metoda ingenioasă a retailerul german de a reduce risipa alimentară este accesibilă unui număr foarte mare de consumatori.

Este vorba despre sacii anti deșeuri sau pungile anti-risipă, care costă doar 3 euro și despre care reprezentanții LIDL spun că ajută la evitarea aruncării fructelor și legumelor al căror aspect nu corespunde standardelor estetice, sau au rămas după sosirea noilor produse.

LIDL a creat un sistem care constă în separarea fructelor și legumelor al căror aspect nu corespunde cerințelor estetice ale raftului. Concret, fructele și legumele vechi care nu au fost vândute la sosirea produselor noi proaspete, dar sunt încă într-o stare bună sunt puse în aceste pungi anti-risipă pentru care clienții vor scoate din buzunar suma de 3 euro, echivalentul a 15 lei.

În acest fel reprezentanții LIDL vor să împiedice risipa alimentară, dar și să îi ajute pe cei vulnerabili să se bucure de alimente accesibile pe care în mod normal nu și le-ar putea permite.

Nici bine nu a fost implementat în magazine, că sistemul celor de la LIDL se bucură deja de un răspuns foarte bun din partea clienților.

Implementarea acestui sistem în supermarketurile Lidl a obținut răspunsuri foarte bune din partea consumatorilor.

„După succesul înregistrat  în Insulele Canare sunt convinsă că și clienții noștri din restul țărilor vor saluta această inițiativă într-un mod foarte pozitiv”, a declarat Michaela Reischl, director Responsabilitate socială și corporativă –Lidl.

Sistemul celor de la LIDL i-a inspirat și pe alți retaileri care care au pregătit un format similar. De exemplu, în supermarket-urile Carrefour sunt cutii din carton în care se află diferite fructe și legume la un preț similar cu cel de la Lidl.

Citește și Super-ofertă la Lidl: produse sub 7 lei, disponibile începând de pe 18 mai în limita stocului