Super-ofertele Lidl de luni, 25 martie. Prețuri extrem de mici la toate produsele adorate de români. Vor dispărea imediat de la raft

Produsele adorate de români sunt, de luni, 25 martie, disponibile pe rafturile magazinelor Lidl din toată țara. Prețuri mici la zeci de alimente, stocurile se vor epuiza imediat.

25 mart. 2024, 08:30
Super-ofertele Lidl de luni, 25 martie. Prețuri extrem de mici la toate produsele adorate de români. Vor dispărea imediat de la raft
Super-reduceri la Lidl, începând de luni, 25 martie

Vești bune la început de săptămână pentru românii care fac cumpărăturile la Lidl. Începând de luni, 25 martie, pe rafturile supermarketului clienții vor găsi unele dintre cele mai râvnite produse, la prețuri avantajoase. Ar fi bine ca cei care vor să le pună în coș să se grăbească, pentru că stocurile se vor epuiza imediat.

Citește și: De unde provin roșiile și castraveții de la Lidl. Dispar imediat de la raft, iar surpriza e uriașă pentru români

Lidl este unul dintre supermarketurile pe care românii le frecventează destul de des, iar ofertele nu lipsesc niciodată de aici. De această dată, retailerul a pregătit o ofertă pentru iubitorii de produse tradiționale, după săptămâni în care clienții și-au putut răsfăța papilele gustative cu gusturi internaționale.

Astfel, de luni, 25 martie, produsele din gama Cămara Noastră sunt disponibile în toate magazinele Lidl din țară. Gama este una variată, gata să satisfacă gusturile și celor mai pretențioși clienți.

Lidl aduce la raft atât produse congelate, cât și produse tradiționale la borcan. Cei ce doresc să facă o supă ca la mama acasă, pot opta pentru amestecul de legume la 4,49 lei. Cine ține post și vrea să gătească ciuperci poate cumpăra hribi cuiburi la prețul de doar 16,99 lei.

Din gama Cămara Noastră vor mai fi prezente și smântâna de Ibănești la 16,99 lei și urda simplă la 10,99 lei. Cârnații de porc costă doar 14,99 lei, iar varza a la Cluj costă 18,99 lei. Toba de curcan costă doar 4,19 lei/100 de grame și este unul dintre produsele care se epuizează cel mai rapid.

Citește și: Lidl România, oferte de Paște pentru toți românii. Produsele cu preț avantajos apar la raft începând de luni

Clienților Lidl cărora le e poftă de zacusă de vinete pot cumpăra un borcan la prețul de 13,49 lei. Roșiile țărăneșto tocate costă 4,99 lei. Cei ce vor să mănânce ceva gustos, dar fără să petreacă mult timp în bucătărie, pot opta pentru chifteluțele cu sos la conservă care costă doar 7,99 lei.

Din ofertă nu lipsesc nici delicioasele plăcinte, care sunt disponibile în mai mult sortimente, cu mere, dovleac, brânză dulce și stafide, dar și cu varză călită cu bacon. Fiecare costă 13,99 lei.