Super Pippo ar putea să-i spună adio Milanului

Inzaghi, care va fi liber de contract la finalul sezonului, ar putea sa calce astfel pe urmele englezului David Beckham şi ale francezului Thierry Henry, alţi doi mari jucători din Europa care au ales să-şi încheie cariera dincolo de ocean.

RomaniaTV.net
29 oct. 2011, 10:20
Super Pippo ar putea să-i spună adio Milanului

Legenda rossonera Filippo Inzaghi este foarte aproape să se despartă de AC Milan, impresarul acestuia declarând că fotbalistul ar putea evolua din sezonul următor de cealaltă parte a Atlanticului, în Liga profesionistă nord-americană de fotbal (MLS), scrie Datasport.it.

Italianul în vârstă de 38 de ani trece prin cea mai neagră perioadă a sa la clubul patronat de Silvio Berlusconi, acesta nefiind nici macar rezervă la meciurile Milanului din acest sezon, după accidentarea suferită în meciul cu Palerno, din sezonul trecut, care l-a ţinut departe de gazon mai mult de 6 luni.

Cel mai prolific atacant italian din toate timpurile în cupele europene nu a fost convocat nici pentru meciul pe care Milanul îl va susţine în această seară, împotriva formaţiei AS Roma.