Super-reduceri de primăvară la Kaufland. Prețuri de neratat la articolele pe care orice gospodar trebuie să le aibă în casă

Luna aprilie vine cu o mulțime de reduceri la Kaufland pentru mai multe produse pe care oricine trebuie să le aibă acasă.

01 apr. 2024, 16:43
Super-reduceri de primăvară la Kaufland. Prețuri de neratat la articolele pe care orice gospodar trebuie să le aibă în casă
Reduceri de primăvară la Kaufland

Temparaturile cresc, iar prețurile scad la Kaufkand la unele dintre cele mai căutate ustensile din gama de produse Parkside. De miercuri, 3 aprilie 2024, românii pot cumpăra scule la precțuri accesibile pentru buzunarul oricui.

Vremea frumoasă și temperaturile în creștere reprezintă ocazia ideală pentru a da startul curățeniei de primăvară sau chiar pentru renovări prin grădină și curte. Produsele aflate la reducere la Kaufland sunt perfecte pentru acest proces.

Citește și: Ofertă COLOSALĂ la Dedeman! Românii care stau la curte vor avea parte de reduceri uriașe. Va fi bătaie la rafturi

Reduceri de neratat la Kaufland

Mașina de găurit

Mașina de găurit Parkside este redusă cu 42% de la 259,99 lei, la 149 de lei. Cu o putere maximă de 750W și un cuplu de 10 Nm, poate fi unealata perfectă pentru amenajări interioare, mai ales dacă trebuie să faceți găuri pentur cablaje. Cablul de alimentare are 3 metri, ceea ce oferă un plus de flexibiltate acestei unelete. Pachetul include accesoriile necesare.

Fierăstrău pendular

Fierăstrăul pendular de la Parkside este o unealtă ideală în această primăvară, mai ales dacă aveți în plan să lucrați cu lemn. Acesta va putea fi cumpărat la reducere, fiind redus de la 259,99 de lei la 199 de lei din magazinele Kaufland. Fierăstrăul are o putere de 800W, iar cursa lamei este de 22 cm. Include mai multe accesorii.

Citește și: Vacanță Litoral 2024. Reduceri de până la 54% și extra-discounturi la vacanțele pe Litoralul Românesc, la Târgul de Turism Online

Trusa metalică

Trusa metalică cu unelte, care conține 92 de piese, este ideală pentru cei ce vor să se ocupe singuri de reparațiile mașinii lor de alte operațiuni ce necesită o trusă de scule. Se găsește la Kaufland la prețul de 399 de lei, potrivit go4it.ro.

Catalogul Kaufland pentru perioada 03.04.2024 – 09.04.2024 poate fi consultat AICI.