Ofertă COLOSALĂ la Dedeman! Românii care stau la curte vor avea parte de reduceri uriașe. Va fi bătaie la rafturi

Vești bune pentru românii care locuiesc la curte! Dedeman începe săptămâna în forță și le-a pregătit clienților săi gospodari super oferte de neratat.

18 mart. 2024, 11:35
Ofertă COLOSALĂ la Dedeman! Românii care stau la curte vor avea parte de reduceri uriașe. Va fi bătaie la rafturi
Ofertă COLOSALĂ la Dedeman! Românii care stau la curte vor avea parte de reduceri uriașe.

Ofertă COLOSALĂ la Dedeman! Românii care plănuiesc ca în această primăvară să renoveze, consturiască ori să își întrețină locuința sau curtea vor găsi începând din această săptămână o mulțime de oferte la Dedeman, care mai de care mai avantajoase.

Citește și Posturi libere la Dedeman. Frații Pavăl fac angajări și oferă salarii de 10.000 de lei și bonusuri uriașe. Ce condiții trebuie să îndeplinești

Ofertă COLOSALĂ la Dedeman!

Odată cu sosirea primăverii, majoritatea românilor care stau la curte acordă o atenție sporită grădinilor. Pentru ei, Dedeman are începând de luni, 18 martie, mai multe oferte la produse de grădinărit și nu numai.

De exemplu, în această săptămână butașii de vie, soi de masă, pot fi achiziționați cu doar 9,9 lei bucata, un preț cu mult mai mic față de cele  din magazinele de specialitate.

Pentru cei care vor să cultive în livadă pomi fructiferi, pot găsi la Dedeman pruni la doar 15.98 lei/bucata. Mai mult, pe lângă pruni își pot planta și zmeură. O singură bucată din acest arbust fructifer costă 17.99 lei.

În plus, românii care vor să își înfrumusețeze curtea pot opta pentru diverși arbori ornamentali, care în această perioadă sunt la dedemna la un preț curpins între 25.90 lei și 34.98 lei, în funcție de tipul lor.

Dedeman nu a uitat nici de gospodinele care vor să planteze diverse răsaduri. Saptămâna aceasta, miniserele cu 40 de alveole pentru răsaduri se găsesc la Dedeman la un pret de 11.90 de lei/ bucata.

Pe lângă alveole, gospodinele pot găsi la Dedeman și pământ pentru răsaduri, la doar 41.90 de lei sacul de 20 de litri.

Și pentru ca vremea să nu îi ia prin surprindere pe gospodari, Dedeman a pregătit o plasa de protecție pentru plante, anti-îngheț la doar 13.09 lei/ bucata.

Pentru că o grădină frumoasă și roditoare are nevoie de apă suficientă, gospodarii pot cumpăra de la Dedeman furtun pentru irigații prin picurare la doar 1.05 lei/ metru.

Mai mult, tot pentru românii care au grijă de culturile lor, Dedeman are la ofertă în această săptămână și robinet de grădină, special pentru banda de irigații prin picurare. Acesta are un preț imbatabil de 3.90 lei.

Citește și Fraţii Pavăl, proprietarii Dedeman, au primit aviz pentru demolarea Vămii Chitila