Super-reduceri la Lidl la accesorii auto și de călătorie! Ofertele, valabile în limita stocului disponibil

Începând de joi, 11 mai, clienţii Lidl îşi pot achiziţiona accesorii auto şi pentru călătorie la preţuri reduse semnificativ.

10 mai 2023, 09:18
Super-reduceri la Lidl la accesorii auto și de călătorie! Ofertele, valabile în limita stocului disponibil

Super-reduceri la Lidl! Am selectat doar câteva dintre accesoriile de folos în orice autoturism.

  • Starterul auto multifuncțional Ultimate Speed include acumulator de 7.000 mAh și poate fi folosit ca baterie externă. Sunt disponibile două porturi USB-A și unul USB-C. Dispozitivul poate fi achiziţionat la preţul de 319 lei și funcționează la temperaturi minime de minus 31 de grade Celsius;
  • Tot de la Ultimate Speed, o măsuță auto pentru copii Ultimate Speed poate fi cumpărată cu 60 de lei. Produsul are dimensiunile 40 x 33 x 15 cm. Măsuța are diferite buzunare, suporturi pentru pixuri, stilouri și creioane;
  • Un suport auto cu încărcător, marca Tronic, va putea fi cumpărat la prețul de 35 de lei. Portul USB-A are o putere de 10,5 W, iar cel USB o putere de 15 W;
  • Lanterna LED cu acumulator Parkside, lungă de 37,5 cm, cu baterie de 2.200 mAh, costă 60 de lei şi este poate fi strecurată în bagaje;
  • Un cântar pentru bagaje de la Silvercrest costă doar 25 de lei  şi suportă o greutate maximă de 50 de kilograme;
  • Un termometru auto digital marca Auriol costă 22 de lei și indică temperaturi cuprinse între minus 50 de grade Celsius – plus 70 de grade Celsius. Termometrul afișează inclusiv temperatura din interiorul mașinii.

Citeste si Litoralul pentru toţi 2023. Cum poți beneficia de super reduceri la mare începând cu 3 mai

Super-reduceri la Lidl! Doar 2,5 lei produsul consumat zilnic de români. Oferta, valabilă până pe 14 mai

Lidl vine cu o nouă ofertă pentru clienţii fideli la unele dintre cele mai consumate produse alimentare. Este vorba despre unul dintre cele mai consumate produse care, în perioada 8-14 mai, va costa doar 2,49 lei, beneficiind de o reducere de 21%.

Aşadar, până pe 14 mai, iaurtul Pilos de 400 g și un conținut de 3,5% de grăsime va putea fi achiziţionat cu doar 2,49 lei. Retailerul german are promoţie şi la telemeaua din lapte de vacă de la Pilos. Reducerea este de 11%, preţul ei ajungând la 11,99 lei.

Citeste si Românii s-au învățat cu mașinile electrice. Ce spun șoferii: „Când trec pe lângă benzinării, scuip în sân și-mi fac cruce”

Tot de la Pilos va putea fi găsit la raft un alt produs adorat de români. Este vorba despre iaurtul cu bifidus, al cărui preţ va fi redus cu 14%. Astfel, iaurtul cu cereale de la Pilos va putea fi achiziţionat la preţul de 2,99 lei.