SUPERKOMBAT. Andrei Stoica intră în ring fără melodie, în semn de respect pentru victimele din Colectiv

Andrei Stoica, luptătorul român care deţine centura mondială Superkombat, îşi va pune sâmbătă în joc, pentru a patra oară, centura de campion mondial.

06 nov. 2015, 08:26
SUPERKOMBAT. Andrei Stoica intră în ring fără melodie, în semn de respect pentru victimele din Colectiv

Marea finală a circuitului Superkombat va avea loc pe 7 noiembrie la Sala Polivalentă Dinamo din Bucureşti, eveniment în cadrul căruia campionul mondial Andrei Stoica îşi va pune în joc pentru a patra oară centura la categoria super cruiser. El îl va înfrunta pe câştigătorul marii finale Superkombat din 2014, din Italia, Jorge Loren, spaniolul care în carieră se poate lăuda inclusiv cu o victorie în faţa lui Bogdan Stoica.

Citeşte şi DOCUMENTUL care ar putea explica TRAGEDIA din Colectiv

Sunt foarte pregătit. Voi da tot ce e mai bun din mine. Vreau să îl răzbun pe fratele meu Bogdan. Sunt determinat și vreau să câştig„, a declarat Andrei Stoica, pentru libertatea.ro. „La acest meci am ales să intru fără melodie în ring în semn de respect și solidaritate cu familiile afectate după tragedia din clubul Colectiv. O astfel de tragedie nu se poate trece cu vederea„, a mai spus campionul mondial Superkombat.

Am ales să ies în stradă, la proteste, si e important să se schimbe ceva pe plan politic. Demisia premierului mi-a demonstrat că Victor Ponta are puțină demnitate. Sper să trezească ceva și în restul sistemului politic„, a mai declarat Andrei Stoica.